- Poruka
- 6.825
aj ne lozi coveka..jos ako nije imala kondom na prstu...ko zna sta ti je prenela...
jest. Ko zna šta joj je sve bilo na prstu. Mogla mi je zaraziti prkno. Ja sam čist, zato je prst i stavila u usta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ne lozi coveka..jos ako nije imala kondom na prstu...ko zna sta ti je prenela...
iz nehata..
e ta danasnja omladina..sta im sve nece pasti na pamet..![]()
Ma nećeš ti da kažeš da si bio sa muškarcima. Bolje što sam to doživeo sa devojčicom.
e sad trazis utehu...zalim matori al ja nisam bio sa muskarcima niti mi je bilo sta uslo u supak..za razliku od tebe.,...
a tako se pocinje..prvo devojka i prst, pa devojka i krastavac, pa decko i prst.....
Ne poznajem utehu, pošto nisam hrišćanin. Ovaj redosled koji opisuješ vidim vrlo dobro poznaješ. Ja sam to tek sad pročitao.
Pre neki dan dok sam petingovao sa jednom devojčicom ona mi je u jednom trenutku moje nepažnje nabila prst u šupak...
i uzmi antibebi pilule za svaki slucaj...
nije lepo lagati![]()
Jesi li siguran da je to bila devojčica? I da je to bio prst?
ne bolje od tebe...![]()
Ni u čemu nisi bolji od mene. Ja bar imam m u d a.
da da..a imas i supak..koji kolko vidim malo vise koristis....![]()
Koristim ga manje od tebe, a i pitam te za savet pošto si ti stručnjak: Da li sam gej od devojčice?
nije pitanje kolko ga koristis nego za sta ga koristis
nije pitanje da li si nego koliko si gay![]()
Definishi devojcica weisha? Da ti nije to neka lutka tamo ili barbi pa joj se nogica slucajno zabola, pa ti onda stavila u usta? Ili Ken mozda?
Ako ti bude kasnila sigurno si trudan...
Alo blentonja, ako nemaš nikakav savet što mi iznosiš svoja iskustva. Daj reci nešto pametno.
Ma ne bre, jedna devojčica, gimnazijalka...
Trudan, je li? Šta si duvo, daj i meni malo...
uu laki je malo nervozan..
ja nesto pametno da kazem...kakvo pitanje takav odgovor...![]()
Jao weisha znash li da je to zakonski prekrshaj da imash bilo kakvu sexualnu akciju sa bilo kom mladim od 18.
Daj pravi odgovor.
Neće da me tuži.