- Poruka
- 37.546
Zene se idealizuju
Gde, koja država, grad, selo? Odmah se selim tamo. Čak će me se i forum osloboditi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene se idealizuju
Gde, koja država, grad, selo? Odmah se selim tamo. Čak će me se i forum osloboditi
ona mora ako vec po zemlji ne hoda, da hoda po ružinim laticama
a on mora da je zver iz šume
posle toga ide ona čuvena: On je tako zlatan, a ona - veštica!
Cesto i ovde na forumu pricate kako su zene fine, decentne i sve tako lepo a muskarci hebaci bez duse i svastohebi.
Ali postavlja se pitanje.. da li je to tacno?
Zene se idealizuju a sa druge strane zaboravlja se sustina da ti razvratni muskarci imaju seks sa zenama, ne sa tarabama i rupama u zidu..
Zar onda ne postoji kolizija u prici?
Zar zene ne vole isto seks kao i muskarci?
Zar nisu isto tako sposobne da se upustaju u seks bez vecih emocija posto se ovde stalno provlaci prica kako zene ne mogu da se hebu bez emocija a muskarci mogu.
I na kraju krucijalna stvar.. da li musakrci iskoriscavaju emocije zena?
6a godina je kriticna ja dve tad prekino
Vec oko 6 nemaju nista pa se razvlace
Rekao bih da to dođe neka od mejnstrim mantri, toliko se puta pomenulo da dobar procenat M i Ž veruje u to.Cesto i ovde na forumu pricate kako su zene fine, decentne i sve tako lepo a muskarci hebaci bez duse i svastohebi.
U nekim slučajevima da, u nekim ne.Ali postavlja se pitanje.. da li je to tacno?
Ko ne taj ko ovo idealizuje i zbog čega. Ako muškarac idealizuje žene na ovaj način kontam da ima neku (skrivenu) želju da ih xxx ili pak da im naprave decu (posle može doći i do odbavivanja).Žene se idealizuju a sa druge strane zaboravlja se sustina da ti razvratni muskarci imaju seks sa zenama, ne sa tarabama i rupama u zidu..
Ne baš. Postoje neka 2 struje u priči.Zar onda ne postoji kolizija u prici?
Većina žena verovatno ima veću potrebu za seksom od muškaraca.Zar zene ne vole isto seks kao i muskarci?
Sposobne da, međutim tu je i faktor okoline koji ograničava tako nešto. Recimo da smo sredina koja više patrijarhalno gleda na stvari, i tu u pravcu braka i pravljenja dece - brak sa se zna ko je čija imovina, deca kao nasledstvo + da brinu o starcima jer povuci potegni sirotinja smo od društva u većini slučajeva.Zar nisu isto tako sposobne da se upustaju u seks bez vecih emocija posto se ovde stalno provlaci prica kako zene ne mogu da se hebu bez emocija a muskarci mogu.
Neki da neki ne, iz onoga što sam video uživo video sam poveću količinu iskorišćavanja emocija kod žena, pored toga čini mi se sa je to mahom rađeno iz gluposti nego iz bilo kakve zlobe. Generalno ne znaju ljudi da se nose sa jakim emocijama, strašću i sl. bar ne u prvim i nepoznatim situacijama, za tako nešto treba iskustva.I na kraju krucijalna stvar.. da li musakrci iskoriscavaju emocije zena?
Zene vole seks isto kao i muskarci. Samo mi se cini da i dalje postoji onaj društveni sram, da se prizna to. Manje doduse sad nego ranijih godina, al ipak je nekako prisutan.Cesto i ovde na forumu pricate kako su zene fine, decentne i sve tako lepo a muskarci hebaci bez duse i svastohebi.
Ali postavlja se pitanje.. da li je to tacno?
Zene se idealizuju a sa druge strane zaboravlja se sustina da ti razvratni muskarci imaju seks sa zenama, ne sa tarabama i rupama u zidu..
Zar onda ne postoji kolizija u prici?
Zar zene ne vole isto seks kao i muskarci?
Zar nisu isto tako sposobne da se upustaju u seks bez vecih emocija posto se ovde stalno provlaci prica kako zene ne mogu da se hebu bez emocija a muskarci mogu.
I na kraju krucijalna stvar.. da li musakrci iskoriscavaju emocije zena?
Nisam primetila.Cesto i ovde na forumu pricate kako su zene fine, decentne i sve tako lepo a muskarci hebaci bez duse i svastohebi.
Svako svakoga iskorišćava.I na kraju krucijalna stvar.. da li musakrci iskoriscavaju emocije zena?