Moral u Srba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema vojvođanski jezik ni vojvođanska narodnost, ali postojaće vojvođanbska nacija (pripadnost državi).
Kad budemo postali federalna jedinica u sklopu federalne Srbije, Vojvodina će biti država u državi i izdavaće državljanstvo. Vlasnici tog državljanstva će biti pripadnici Vojvođanske nacije.
Ne postoji ni švajcarski jezik, ali postoji Švajcarska nacija ;).

Ali sve u svemu, neću da budem pripadnik nacije koja je počinila agresiju na Vukovar, Sarajevo, i države koja je počinila genocid u Srebrenici i pokušala da izbaci sve Albance.
Sa Turcima neću da imam posla :ok:

:hahaha: boze boze na kojim si ti drogama.....a vidim nisi vise u mekenzijevoj nego u kanalizaciji.......dobra ti veza sa spoljasnjim svetom odatle nema sta!!!!:hahaha:

dont-feed-troll.jpg

Poznajem vas Srbe itekako, a dosta sam putovao i znam o čemu pričam. Jedini gori narodi su Albanci i Hrvati.
Srećom, ja više nisam Srbin :smajlikojizahvaljujebogu:

To je moje mišljenje koje sam stekao živeći u ovoj štali od zemlje, ti to mišljenje ne možeđš promeniti.

Decko,
ti si zreo za posmatranje.
Majka te verovatno voli samo pred gostima na drzavne praznike?
Tesko detinjstvo?
Problemi sa erekcijom?
Uvek su te privlacili muskarci?
Zecija usna?
Prevremeno gubljenje kose?
Prerana ejakulacija?

kazi, sta te muci?

Na ovom forumu definitivno treba uvesti psiho test...ti ga ne bi prosao.

Decko,
ti si zreo za posmatranje.
Majka te verovatno voli samo pred gostima na drzavne praznike?
Tesko detinjstvo?
Problemi sa erekcijom?
Uvek su te privlacili muskarci?
Zecija usna?
Prevremeno gubljenje kose?
Prerana ejakulacija?

kazi, sta te muci?

Na ovom forumu definitivno treba uvesti psiho test...ti ga ne bi prosao.

:hahaha: e ovo je ukratko lep opis gospodina sa 1000 nickova.......:ok:

Nema vojvođanski jezik ni vojvođanska narodnost, ali postojaće vojvođanbska nacija (pripadnost državi).
Kad budemo postali federalna jedinica u sklopu federalne Srbije, Vojvodina će biti država u državi i izdavaće državljanstvo. Vlasnici tog državljanstva će biti pripadnici Vojvođanske nacije.

Ali sve u svemu, neću da budem pripadnik nacije koja je počinila agresiju na Vukovar, Sarajevo, i države koja je počinila genocid u Srebrenici i pokušala da izbaci sve Albance.

Sad kad me opletu ovi Srbijanci, kako se usuđđujem da atakujem na nebeski narod koji seksa ježeve :hahaha:.

ponekad je priroda izuzetno surova prema nekim biljkama i zivotinjskim vrstama !!!!

Na osnovu toga što znam kakvi su Srbi.
Koji narod je izmislio izreku da komšiji crkne krava :)?
Ajde molim te, ne budali.

Momak iz Kragujevca htio je biti bolji ljubavnik. Poslušao je upute vračare: uhvatio je ježa s one strane puta, polio ga vrućom vodom, od ježevog urina skuhao kavu, a onda...

Tridesetogodišnjak iz okolice Kragujevca javio se na tamošnju Urološku kliniku s izbušenim penisom i obilnim krvarenjem.

Ovo je samo jedan od primjera, navodi srpski tabloid Kurir, kako Kragujevčani pokušavaju ojačati svoju muškost i "osvježiti" seksualni život.

Profesor dr. Srećko Đorđević, urolog u Kliničkom centru u Kragujevcu, kaže da se sve češće u svom radu susreće s muškarcima koji se iživljavaju nad svojom muškošću.

"Još jedan od mojih pacijenta poslušao je savjet vračare za povećanje potencije i stavio testise između dva mlinska kamena. Na odjel je stigao s nevjerojatnim oteklinama među preponama. Na kliniku dolaze muškarci s raznim stranim predmetima u mjehuru. I oštrim i tupim. Kako bi pojačali ili izazvali erekciju, u mokraćni kanal stavljaju čavle, ukosnice, pa čak i zrna graha", priča profesor Đorđević.

Jedan od najnevjerojatnijih slučajeva iz bogatog iskustva doktora Đorđevića je onaj mladog Kragujevčanina koji je penis stavio na panj - i odsjekao ga sjekirom.

"Kada je došao u kragujevački Klinički centar, bio je u kritičnom stanju, s odječenim penisom zamotanim u ručnik. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali sve se dobro završilo. Na sreću, R. S. je imao dosta materijala, pa se imalo što i prišiti", prisjeća se doktor.

Na posljednjoj kontroli pohvalio se doktoru Đorđeviću da sve radi bez greške, i to skoro svakog dana, ali da ipak malo osjeća bolove kad se mijenja vrijeme.

O sudbini nesretnog ježa s početka priče Kurir nije saznao ništa.

http://www.net.hr/webcafe/page/2006/09/13/0389006.html

:eek: :eek:

Sta je ovo, jel ovo zaozbiljno? :eek:

Krajnje simpatican i krajnje poremecen mladic.

Od dosadasnjih 1000 manifestacija na ovom forumu, ova je najduze izdrzala da ne krene sa sovinistickim ispadima i postuje taj clanak o tipu koji je jeb'o jeza, posle cega mu uglavnom spiche ban.

Sad kad me opletu ovi Srbijanci, kako se usuđđujem da atakujem na nebeski narod koji seksa ježeve :hahaha:.

Drzava ne odredjuje naciju,vojvodjanska nacija ne moze postojati pa i da ostanu jedini na planeti........opet srbi :mrgreen:

Ne mogu da odolim a da ne pohvalim moderaciju KRSTARICE,zbog tolerantnosti kada je upitanju pljuvanje po Srbiji i Srbima na imbecilan i idiotski nacin...zaista je za svaku pohvalu to sto dopustaju i ne reaguju na ovu gomilu gluposti...da se isto desava na nekoj temi o Hrvatima,Siptarima i Muslimanima verovatno bi se ponasali slicno i nikoga ne bi kaznili,niti bi zatvorili temu...nadam se da nece ni ovu,a ako bas treba nekoga da kazne,verovatno ce kazniti mene,zato sto sam ih pohvalio...ali dobro,sve to ide u forumski staz!

Misolim da nije u redu da onaj ko je otvorio temu dobije ban na nekoliko dana,. a da istovremeno oni koji su na forumu izjavljivali da su Albanci ružni i prljavi nisu ni opomenuti, kao ni oni koji su govorili da u Srbiji nema Albanca sa srednjom školom (oko 1300 Albanaca studira na srpskim univerzitetima)., što je bilo širenje nacionalne mržnje prema delu stanovnišvta Srbije. Jednostavno je nepravedno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back