Шта су за вас морални, а шта неморални мушкарци/жене ? Јел заиста постоје неке опште смернице које откривају то или све зависи од угла гледања јединке ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od ugla gledanja drustva u kojem se jedinka nalaziШта су за вас морални, а шта неморални мушкарци/жене ? Јел заиста постоје неке опште смернице које откривају то или све зависи од угла гледања јединке ?
Шта су за вас морални, а шта неморални мушкарци/жене ? Јел заиста постоје неке опште смернице које откривају то или све зависи од угла гледања јединке ?
nemoralne zene ne postoje![]()
Zavisi od ugla gledanja ...Шта су за вас морални, а шта неморални мушкарци/жене ? Јел заиста постоје неке опште смернице које откривају то или све зависи од угла гледања јединке ?
A gde bi ih metnuo?Неко од модератора ми је рекао да је Иван донео одлуку да темама о моралу није место на ЉиС-у.
Ако је то истина, сматрам да је ова (и суседна тема) противна правилима Форума.
A gde bi ih metnuo?
.. u sta se mozete uveriti na temi sa fotografijamaDan je lep, a ja zgodan![]()
koje?На остале потфоруме.
Jbg, sreda i petak su mi omiljeni za akciju.Неморалан мушкарац 'ебе у посне дане.
Sama rec MORAL definise smisao te reci. Dakle, MORAMO,......... iako ne zelimo.Шта су за вас морални, а шта неморални мушкарци/жене ? Јел заиста постоје неке опште смернице које откривају то или све зависи од угла гледања јединке ?
Znacenje reci 'moral" ne vuce koren iz glagola "morati".Sama rec MORAL definise smisao te reci. Dakle, MORAMO,......... iako ne zelimo.
E sad, one koje bas zabole za "sta ce reci svet", rec MORAL-NEMORAL ne postoji. Takve osobe se ponasaju NE U SKLADU MORALA, VEC U SKLADU SVOJIH I PARTNEROVIH INTERESA.
Cemu?izmenite naslov u - etika, da ne bi dolazili do izvodjenja reci u morati![]()