Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
da...udruzenja su kriva sto svaka budala moze da nabavi psa i da ga isfura na ulicu kada se deca izigraju ili kada shvati da pas ima potrebe i da nije krpena lutka koja ne piski,ne kaki,ne jede,ne pije vodu i ne seta se....ne vakcinise se......itd
uveli cipovanje
nasli sarplaninku cipovanu
jedva dodjoshe do vlasnika
vlasnik u fazonu sta ce mi ker,ne zelim ga vise
vlasnik nije kaznjen za izbacivanje
niko se nije potrudio da preduzme nesto uprkos prijavi
i onda su udruzenja kriva sto lutalice postoje
mi se skupimo(komsiluk) i sterilisemo sve kuje iz kraja
i onda neki moron dodje i izbaci bas u nas kraj skotnu kuju,ili kuju sa stencima...ili samo stence
pa sve ponovo...i dokle tako?
sterilises neke,neke udomis...i umesto da broj stoji ili da se smanjuje,on se povecava
i udruzenja su kriva jel?
ne...kriva je drzava sto ne kaznjava budale
najlakse je pobiti na hiljade pasa
i dokle tako?
stalno da ubijamo,ovi stalno da izbacuju i na milione neduznih zivih bica strada....zbog budale koja ne postuje nista i nikoga.
a uostalom,koliko se secam i dok su se ubijali psi,opet je bilo lutalica...tako da to ne resava problem
narod je kriv...i drzava je kriva
a ne pojedinci koji se trude da na human nacin rese problem
uveli cipovanje
nasli sarplaninku cipovanu
jedva dodjoshe do vlasnika
vlasnik u fazonu sta ce mi ker,ne zelim ga vise
vlasnik nije kaznjen za izbacivanje
niko se nije potrudio da preduzme nesto uprkos prijavi
i onda su udruzenja kriva sto lutalice postoje
mi se skupimo(komsiluk) i sterilisemo sve kuje iz kraja
i onda neki moron dodje i izbaci bas u nas kraj skotnu kuju,ili kuju sa stencima...ili samo stence
pa sve ponovo...i dokle tako?
sterilises neke,neke udomis...i umesto da broj stoji ili da se smanjuje,on se povecava
i udruzenja su kriva jel?
ne...kriva je drzava sto ne kaznjava budale
najlakse je pobiti na hiljade pasa
i dokle tako?
stalno da ubijamo,ovi stalno da izbacuju i na milione neduznih zivih bica strada....zbog budale koja ne postuje nista i nikoga.
a uostalom,koliko se secam i dok su se ubijali psi,opet je bilo lutalica...tako da to ne resava problem
narod je kriv...i drzava je kriva
a ne pojedinci koji se trude da na human nacin rese problem

stra' me je...
naravno da se apsolutno nista nije uradilo povodom toga osim sto mu je zapreceno mnogo puta...sto je dovelo do toga da sada truje pse,a to je malo teze dokazivo...
divno