MONDO: Prosinečki najbliži klupi Zvezde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji priznat trener?
O kome pričaš,
smrdljivko?
O Žutom?
E,jadna mi njegova trenerska reputacija....
Biti pomoćni trener u "Dinamu"....
Ja,veličina!!!!
I kluba i "priznatog" trenera.
Nemaš ti,picopevcu,pojma o životu...!!!
Dođi da te Srbi naguze,odnosno nauče...
:ok::lol::lol:

Ti si glup,tup i neupotrebljiv...ni parodiju nisi u stanju shvatiti..

Definitivno si hardcore Prečanin..

ozbiljan sam, njegova majka je sestra moje babe, u porodici svi govore da mu je otac Slovenac otkako znam za sebe

OK.
Ali ti u porodici krivo govore možda nenamjerno jer Zagorce hoće u šumadiji proglašavat Slovencima i obrnuto.
Robi ili Žuti koji mi je inače dobar poznanik, neću reći prijatelj, je iz zagorskog sela Gornjeg Čemehovca koje istina Bog je na samoj granici sa Slovenijom ali oni su Hrvati i nemaju sa Slovencima ali nikakve veze.
Inače G. Čemehovec je 10-tak km od Kumrovca i cca 40-tak km od Zagreba.

Uprava Zvezde dogovorila je, saznaje MONDO, gotovo sve detalje višegodišnjeg ugovora sa Prosinečkim, koji bi trebalo da bude imenovan za trener prvog tima u četvrtak na sednici Upravnog odbora kluba.

Pregovori Zvezde i jednog od najomiljenijeg fudbalera istorijske generacije kluba nisu završeni, ali se očekuje da će dogovor pasti u četvrtak, kada Prosinečki bude ponovo stigao na "Marakanu".

Posle blistave igračke karijere u Crvenoj zvezdi, potom Realu i Barseloni, Robert Prosinečki se 1997. godine vratio u Zagreb, gde je tri godine nastupao za Kroaciju (Dinamo), a trenerskim poslom počeo je da se bavi pre četiri godine kada je postao prvi asistent selektora hrvatske reprezentacije Slavena Bilića.

Angažman u Zvezdi Prosinečkom će biti prvi samostalni trenerski posao.

Prosinečki je prethodni put boravio u Beogradu prošle subote kada je gledao utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine (2:2).

http://www.mondo.rs/s191295/Fudbal/MONDO-_Prosinecki_najblizi_klupi_Zvezde.html

Vracarac, gde si sa onim spiskom

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jos samo da Adem Ljajic jednog dana postane sljedeci predsednik jednog od ''stubova srpstva'' Inshallah :ok:

Kako se sada vrti druga prica :rotf::rotf::rotf:
Nema vise "stub srpstva" ovo-ono,sad je Robi cool lik,"legenda Zvezde","nije se eksponirao","dobar Hrvat","majka mu Srpkinja".....Sami sebi skacete u stomak prozivanjem Partizana,a i ovo oko poseta na vasim u takmicama,iskreno vam zelim da vam sa Zutim stadioni budu puni po 50.000 i nastavite sa uspesima kao i u zadnjih par sezona u odlucujucim bitkama sa velikanima Jagodinom,BSK,Slobodom Piont,Hajdukom iz Kule.....:hvala:

Муслин је био у праву, тренер треба да бира играче, да му се не намеће избор са стране.
А Просинечки, једноставно, није капацитет за такво нешто, ни близу...Ебо то што је био помоћник овог или оног, шта му је отац, небитно кад је он у питању.

Муслин је био у праву, тренер треба да бира играче, да му се не намеће избор са стране.
А Просинечки, једноставно, није капацитет за такво нешто, ни близу...Ебо то што је био помоћник овог или оног, шта му је отац, небитно кад је он у питању.

Prosinečki je genije-uvijek je i svugdje odradio korektno svoj posao.

Zvezdu voli iznad svega i dat će sve od sebe.

Veliki žuti ima karizmu kakva se rijetko nalaz a normalan je čovik

Prosinečki je genije-uvijek je i svugdje odradio korektno svoj posao.

Zvezdu voli iznad svega i dat će sve od sebe.

Veliki žuti ima karizmu kakva se rijetko nalaz a normalan je čovik

Nisam zvezdas ali delimo isto misljenje...

I opet navodim Zvezda je daleko od "STUBA SRPSTVA"... Mislim ako neko hoce da bude satirican, onda bolje da pise negde drugde... Ovde nam je dosta satire :)

Partizan je jedino sportsko udruzenje za koje mozemo da kazemo da je Stub...
Pogledajte smao te sportiste.. Sve same lige sampiona, od Kosarke, Vaterpola pa i Fudbala :)

nisam prika nego rođo ako misliš da znaš toliko o regionalnim dijalektima-kod mene je zagorac--ikavska štokavica--ja sam u bistri bosAnec iako sam hercegovac kad ja dođem kod tebe možemo na gablec a ti ćeš kod mene na marendu ili da idemo do jelačića bana na frušluk

To Zagorec ili Zagorac nema veze s dijalektima.
Pošto se regija zove Zagorje onda je ispravno Zagorec,
Da se regija zove Zagora ispravno bi bilo Zagorac.
Inače Zagorje je dobilo ime od lokalnog naglašavanja riječi gora.
Misli se na Medvjednicu ( više ) i Ivančicu ( manje ) iza čega leži kraj iza gore.
Pošto Zagorci često za jedninu koriste množinu kraj se lokalno nazivao ZA GORJEM ( za = iza ; gorje = gora ( Medvednica ) misli se ustari na područje za gorom ili iza gore.
Dakle ispravno je Zagorec.

To Zagorec ili Zagorac nema veze s dijalektima.
Pošto se regija zove Zagorje onda je ispravno Zagorec,
Da se regija zove Zagora ispravno bi bilo Zagorac.
Inače Zagorje je dobilo ime od lokalnog naglašavanja riječi gora.
Misli se na Medvjednicu ( više ) i Ivančicu ( manje ) iza čega leži kraj iza gore.
Pošto Zagorci često za jedninu koriste množinu kraj se lokalno nazivao ZA GORJEM ( za = iza ; gorje = gora ( Medvednica ) misli se ustari na područje za gorom ili iza gore.
Dakle ispravno je Zagorec.

Morate dobro da se odlučite kako vam se zovu mesta i krajervi u okolini Zagreba i Čakovca:rtfm:,jer kad se karte na političkoj sceni budu ponovo promešale,:ok::ok:to će vam biti celokupna teritorija "lijepe vaše":klap::klap::klap::bye::bye:

Poslednja izmena:
Kako se sada vrti druga prica :rotf::rotf::rotf:
Nema vise "stub srpstva" ovo-ono,sad je Robi cool lik,"legenda Zvezde","nije se eksponirao","dobar Hrvat","majka mu Srpkinja".....Sami sebi skacete u stomak prozivanjem Partizana,a i ovo oko poseta na vasim u takmicama,iskreno vam zelim da vam sa Zutim stadioni budu puni po 50.000 i nastavite sa uspesima kao i u zadnjih par sezona u odlucujucim bitkama sa velikanima Jagodinom,BSK,Slobodom Piont,Hajdukom iz Kule.....:hvala:

Ma pusti ih...izdace Lukic saopstenje, pa ce nam otvoriti oci i objasniti stvari. :roll:

Djuro Prosinecki :rotf::rotf::rotf: :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back