- Poruka
- 17.686
A da sUsjed..Dužan sam ti odgovor od juče..Ne nisu se zvala Srpska sportska društva...Jednostavno su se zvala SD ( sporska društva)...A samo je jedno bilo JSD...
Tako je, ocito je to SD bilo bolje i naprednije od ostalih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da sUsjed..Dužan sam ti odgovor od juče..Ne nisu se zvala Srpska sportska društva...Jednostavno su se zvala SD ( sporska društva)...A samo je jedno bilo JSD...

Uprava Zvezde dogovorila je, saznaje MONDO, gotovo sve detalje višegodišnjeg ugovora sa Prosinečkim, koji bi trebalo da bude imenovan za trener prvog tima u četvrtak na sednici Upravnog odbora kluba.
Pregovori Zvezde i jednog od najomiljenijeg fudbalera istorijske generacije kluba nisu završeni, ali se očekuje da će dogovor pasti u četvrtak, kada Prosinečki bude ponovo stigao na "Marakanu".
Posle blistave igračke karijere u Crvenoj zvezdi, potom Realu i Barseloni, Robert Prosinečki se 1997. godine vratio u Zagreb, gde je tri godine nastupao za Kroaciju (Dinamo), a trenerskim poslom počeo je da se bavi pre četiri godine kada je postao prvi asistent selektora hrvatske reprezentacije Slavena Bilića.
Angažman u Zvezdi Prosinečkom će biti prvi samostalni trenerski posao.
Prosinečki je prethodni put boravio u Beogradu prošle subote kada je gledao utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine (2:2).
http://www.mondo.rs/s191295/Fudbal/MONDO-_Prosinecki_najblizi_klupi_Zvezde.html
Vracarac, gde si sa onim spiskom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je, ocito je to SD bilo bolje i naprednije od ostalih![]()
Кужиш стари..........ниси ваљда од јуче постао дементан........причали смо о томе али изгледа да ти је мржња уз комплексе једина ствар која те још служи - 19 година од када је Звезда постала светски првак.......
Ti si pricao... mnogo volis monologe pa utripujes da si mnozina, pravi Napoleon... Semso Bonaparte
Tako je, ocito je to SD bilo bolje i naprednije od ostalih![]()
Не бежи од извињења...............не прави се дементан.

Mi pricali?Ti si pricao... mnogo volis monologe pa utripujes da si mnozina, pravi Napoleon... Semso Bonaparte
![]()
Da cestitam Srbima titulu srpskog kluba osvojenu prije 20 godina? Evo sad cu, tek sto nisam... ostani tako, sad cu ja...
Iso miki, kaj se ovaj gurbet sa Vracara tak usplahirio, gle sam svoje postove kopira i farba![]()
Kakvog sad izvinjenja, zar ne trazis cestitku?
Bio si zlatna ribica u prethodnom zivotu? Pamcenje tri sekunde i to, a?![]()

decembarski,pusi urac..
Ne sprecava me nista, ali to mi je kao da sad onim ciganima iz Steaue cestitam njihovu titulu od prije 20+ godina.
Ne kuzim poantu "cestitanja", cega, cemu, kome? Koga briga za vama, sem mozda socijalne i sanitarne sluzbe?![]()
Taj rad. Jucer bas pricam s nekim purgerima, vele da moze i ostati tam'.
А зашто онда ти и слични теби (дакле простаци и примитивци) висите на српском сајту?

А зашто толико Рвата учествује у овој расправи?
Шта вас је то толико изнервирало?

Зашто не би честитао навијачима Стеауе?
У чему је ту проблем?
Пробај да будеш човек, превали то преко усана....нема смисла да целог живота останеш.....
Pa zato sto ovo nije srpski sajt, ti si pogresno obavijesten a ja ti za to nisam kriv.
No neka te, sjajan si objekt za podsmijevanje i sprdnju![]()
Btw, kakva ti je to moderna sahovnica na avatu? U Robertovu cast?
Znas li da se ne smije stavljati bijelo polje prvo?![]()
Ne možeš ti kompleksašu bez trunke čovečnosti da usadiš dostojanstveno ponašanje i sportski duh..
Smijem vam se jer - lik NIJE trener
nevirovatno kako ovi zagoreci vole srbistan.prvo onaj bregovic,pa ona pisek,sad prosinecki.boze sacuvaj,i onda se cude sto im je ercegovac glavni u purgergradu..