MONDO: Prosinečki najbliži klupi Zvezde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uprava Zvezde dogovorila je, saznaje MONDO, gotovo sve detalje višegodišnjeg ugovora sa Prosinečkim, koji bi trebalo da bude imenovan za trener prvog tima u četvrtak na sednici Upravnog odbora kluba.

Pregovori Zvezde i jednog od najomiljenijeg fudbalera istorijske generacije kluba nisu završeni, ali se očekuje da će dogovor pasti u četvrtak, kada Prosinečki bude ponovo stigao na "Marakanu".

Posle blistave igračke karijere u Crvenoj zvezdi, potom Realu i Barseloni, Robert Prosinečki se 1997. godine vratio u Zagreb, gde je tri godine nastupao za Kroaciju (Dinamo), a trenerskim poslom počeo je da se bavi pre četiri godine kada je postao prvi asistent selektora hrvatske reprezentacije Slavena Bilića.

Angažman u Zvezdi Prosinečkom će biti prvi samostalni trenerski posao.

Prosinečki je prethodni put boravio u Beogradu prošle subote kada je gledao utakmicu između Crvene zvezde i Vojvodine (2:2).

http://www.mondo.rs/s191295/Fudbal/MONDO-_Prosinecki_najblizi_klupi_Zvezde.html

Vracarac, gde si sa onim spiskom

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa dobro, Prosinecki je dosta toga uradio za fudbal... Mislim da bi trebalo da mu se da sansa... A i nije mu prvi put da nosi boje Zvedinog Kluba ;) Secam se da su mu sve delije(cigani) klicali njegovo ime... Zasto bi se sada stideli?
I ne navijam za zvezdu :) jer je slicno moglo da se dogodi i Partizanu. Dosta Hrvata je proslo kroz oba tima i mislim da ti treba drugi naslov za temu-razlog:
ZVEZDA JE DALEKO OD "STUBA SRPSTVA". Ili si hteo da budes komican ;)
PARTIZAN BRE JE STUB, ko igra najace lige (od kosarke, preko fudbala, vaterpola, itd...)????

Meni je zapanjujuce da "stub srpstva" koji su jedini pravi srpski navijaci i ultra-mega Srbende urade ovako nesto....Ko sto rece neki forumas,simpatizer davljenika,ona petokraka ne simbolizira komunizam,vec jedan krak je Beograd,drugi Draza,treci Momcilo Djujic,cetvrti sportski duh a peti sam zaboravio jer sam vec kod cetvrtog pao sa stolice..... i kako sad da Robi stane pod tim simbolom :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

a koji je to hrvat igrao za tenisku reprezentaciju srbije? :think:

Ovaj se tu nešto ku*čio, ali smo ga odmah ošišali na ćelavo...

TENIS-ANTRFILE.jpg
476192.jpg

Pa dobro, Prosinecki je dosta toga uradio za fudbal... Mislim da bi trebalo da mu se da sansa... A i nije mu prvi put da nosi boje Zvedinog Kluba ;) Secam se da su mu sve delije(cigani) klicali njegovo ime... Zasto bi se sada stideli?
I ne navijam za zvezdu :) jer je slicno moglo da se dogodi i Partizanu. Dosta Hrvata je proslo kroz oba tima i mislim da ti treba drugi naslov za temu-razlog:
ZVEZDA JE DALEKO OD "STUBA SRPSTVA". Ili si hteo da budes komican ;)
PARTIZAN BRE JE STUB, ko igra najace lige (od kosarke, preko fudbala, vaterpola, itd...)????

Mala prozivka na racun gancija :mrgreen:

Medjutim, nebitno je ko je odakle, ko se kako zove, sve dok je spreman da grize za klub cije boje nosi ... Moje shvatanje makar ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back