MONDO: Prosinečki najbliži klupi Zvezde!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Liga- očajna,zvezda -očajna,Robi-trener amater,Lukić &co.AMATERI,a kad krenu loši rezultati, svaliće sve na njega,glup je ako prihvati da dođe u ovakvim okolnostima...

Pa tesko da ce da se svali sve na trenera, bar se to odavno nije desilo.. Osim sto upravni organi tih klubova to rade, ja nisam odavno cuo drugacije... Pogledaj samo reprezentaciju, cist primer. Narod za Antica a oni sta su uradili?

Ja licno a mislim da vecina gradjana Srbije krivi prvo Strucne Stabove a posle politicare koji su u njima... Zar nemislis da je tako?

"Jedan od najpoznatijih srpskih sportskih komentatora Milojko Pantić za GOL.hr prokomentirao je najnovije spekulacije oko mogućeg dolaska Roberta Prosinečkog na klupu Crvene zvezde.

Pantić: 'Robi, Nemoj u Zvezdu. U srpske klubove ušli su kriminalci!'
Što da vam dalje pričam, pa ubijeno je sedam predsjednika prvoligaških klubova. Na kraju je ubijen i generalni sekretar saveza", tvrdi Pantić i nudi rješenje:
"Srpski nogomet ne može se osloboditi od kriminalaca ako ga se ne reamaterizira. A to znači da se ostave dva tri kluba koja su kao Zvezda i Partizan poluamateri. Švicarci, Norvežani, Šveđani i Danci imaju amaterske klubove u svojim prvim ligama pa igraju bolji nogomet nego mi ovdje", kazao je Pantić ..."
Video :
http://gol.hr/clanak/svjetski_nogom...-robiju-nemoj-u-zvezdu-vode-je-neznalice.html

Pa tesko da ce da se svali sve na trenera, bar se to odavno nije desilo.. Osim sto upravni organi tih klubova to rade, ja nisam odavno cuo drugacije... Pogledaj samo reprezentaciju, cist primer. Narod za Antica a oni sta su uradili?

Ja licno a mislim da vecina gradjana Srbije krivi prvo Strucne Stabove a posle politicare koji su u njima... Zar nemislis da je tako?

Pa o tome i pričam,treneri su najmanje krivi, (čak i ovaj nesrećni Kristić) ali se kola uvek na njima slome..."krivi su "i Pižon i Dostanić,pre njih Janevski msm ko sve ne,a suština je da je rukovodstvo nesposobno,odnosno,da je u slučaju zvezde amatersko.Razni se tu spletkaroši muvaju koji diktiraju politiku kluba,iz politike, iz biznisa,iz krimi-miljea (razni menadzeri koji rade za kriminalce),klub grca u dugovima,igrači loši do bola u klubu su samo oni koje niko preko nije hteo da kupi...a posle samo trener kriv...pa neće biti da je tako...
Zato kažem da Prosinečkom to ne treba u životu,ima da ode kao najgori od najgorih,a suština je savim nešto drugo...

Bumo sad javil....srboĆetnik mrski :D

Mislim da je uprava "Zvezde" napravila grešku,
ako je istina da dovode Prosinečkog.
Evo zašto : po odlasku u Zagreb,pre ovih
zadnjim ******** koje smo imali,
davao je vrlo nekorektne izjave o Srbiji
i Srbima.
Pljuvao je sve redom,dobro se sećam
tih dana,tako je preneto u štampi.
Hteo je,valjda, da se pere kod Hrvata
i distancira od kluba koji ga je stvorio....
Bio mi je kao igrač simpatičan i,na neki način,
miljenik.Nakon tih "šupačkih" istupa u Zagrebu
omrznuo sam "Žuću".
Toliko.Mislim da "Zvezda" nije trebalo to da radi....
Bar fudbalski treneri nisu problem,
prepuna ih je Evropa.
:(:think:

Mislim da je uprava "Zvezde" napravila grešku,
ako je istina da dovode Prosinečkog.
Evo zašto : po odlasku u Zagreb,pre ovih
zadnjim ******** koje smo imali,
davao je vrlo nekorektne izjave o Srbiji
i Srbima.
Pljuvao je sve redom,dobro se sećam
tih dana,tako je preneto u štampi.
Hteo je,valjda, da se pere kod Hrvata
i distancira od kluba koji ga je stvorio....
Bio mi je kao igrač simpatičan i,na neki način,
miljenik.Nakon tih "šupačkih" istupa u Zagrebu
omrznuo sam "Žuću".
Toliko.Mislim da "Zvezda" nije trebalo to da radi....
Bar fudbalski treneri nisu problem,
prepuna ih je Evropa.
:(:think:

A vidiš prijatelju sećam se ja neke 1994 -1995 godine izašao naslov u novinama, Toni Kukoč : "Srbi su okupatori !" I tu Toni o nama sve najgore, piše na listi je HDZ-a, poslušnik Tuđmanov i šta ti ja znam....
I ja ga opljujem samo tako, moj omiljeni košarkaš iz stare Juge, što je glas gubio dok je pevao "Hej Sloveni", tako da sere, najebem mu se mile majke.
Kad ono za nedelju dana pišu novine opet, došlo to do Kukoča, preti da će da tuži, pita što to neko piše kad on ništa slično nije rekao.
Posle saznam i da ga je Tuđman stavio na listu a da ga nije pitao, pa ovaj popizdio i odjebao sve to.
Hoću da ti kažem, takvi naslovi se prodaju, i to dobro, što ne znači da si ti u krivu...nego čisto da navedem primer šta se radilo.

A vidiš prijatelju sećam se ja neke 1994 -1995 godine izašao naslov u novinama, Toni Kukoč : "Srbi su okupatori !" I tu Toni o nama sve najgore, piše na listi je HDZ-a, poslušnik Tuđmanov i šta ti ja znam....
I ja ga opljujem samo tako, moj omiljeni košarkaš iz stare Juge, što je glas gubio dok je pevao "Hej Sloveni", tako da sere, najebem mu se mile majke.
Kad ono za nedelju dana pišu novine opet, došlo to do Kukoča, preti da će da tuži, pita što to neko piše kad on ništa slično nije rekao.
Posle saznam i da ga je Tuđman stavio na listu a da ga nije pitao, pa ovaj popizdio i odjebao sve to.
Hoću da ti kažem, takvi naslovi se prodaju, i to dobro, što ne znači da si ti u krivu...nego čisto da navedem primer šta se radilo.

Leko,ja ga nisam lično slušao
šta sernja po Zagrebu.To znam iz štampe,
iako vrlo dobro znam šta utiče na tiraž.
Možda je i on izmanipulisan zarad tog
tiraža.E.bem li ga sad,šta je tu "san",a šta java.
Voleo bih da je sve izmišljeno,jer mi je zaista
bio miljenik.A,što se tiče Kukoča,za njegov
slučaj znam da se
oštro usprotivio,dao demanti
i sačuvao obraz.Krivo mi je što nisam imao prilike
da se upoznam sa istim reagovanjem Prosinečkog.
Koliko sam upoznat sa njegovom biografijom,
mislim da je njegova majka Srpkinja?
Ispravi me ako grešim.
Pozz.

Poslednja izmena:
Leko,ja ga nisam lično slušao
šta sernja po Zagrebu.To znam iz štampe,
iako vrlo dobro znam šta utiče na tiraž.
Možda je i on izmanipulisan zarad tog
tiraža.E.bem li ga sad,šta je tu "san",a šta java.
Voleo bih da je sve izmišljeno,jer mi je zaista
bio miljenik.A,što se tiče Kukoča,za njegov
slučaj znam da se
oštro usprotivio,dao demanti
i sačuvao obraz.Krivo mi je što nisam imao prilike
da se upoznam sa istim reagovanjem Prosinečkog.
Koliko sam upoznat sa njegovom biografijom,
mislim da je njegova majka Srpkinja?
Ispravi me ako grešim.
Pozz.

Ja nisam čuo da je Žuti jeo govna, što ne znači da nije.
Ovog sa Kukočem se sećam iz štampe i od tada pristupam takvim stvarima s rezervom.
I meni bi bilo krivo da je ****, zato što sam ga uvek cenio.
I ja sam čuo da mu je majka iz Čačka, Srpkinja.
Pozdrav !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back