монаштво или брак?

шта би сте радије изабрали?

• монаштво

• брак

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

a danas procitah ovo: " umro jedan pravednik i andjeo ga provodi kroz raj ,tamo na jednom mestu mu rece da bude tih ,zacudjen covek upita pa zasto ?.Tu su ziloti oni misle da su sami.:):heart:"
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15501296&postcount=61

Da nije tuzno, bilo bi smesno.

Koliko arogancije i negiranja stvarnosti i ljubavi u tim ljudima, koliko nedostatka maste i humora, pa to je cudo jedno.

(Doduse, kod Samsona se jos "ocrtavaju tragovi" humora, ali evo ga i on poceo da "drhti" i to od koga -od Vladana! :eek:)

Па адвентисит читају само Свето Писмо,а и ти.:rtfm:

:hahaha::hahaha::hahaha: Dobro, kad ti kazes da je tako, imam li ja pravo glasa uopste?

Ливингстон, ближи се време мог другог саветовања теби, после којих уколико не буде назнака твог прихватања Светог Предања, бићу дужан да ти не одговарам и не причам са тобом НИШТА о вери.

Остаћеш са реформаторима да се давиш у недоумицама и погрешним учењи, па ти види колико ће да ти се исплати сентиметалност и непротивљење злу и заблудама, и неосуђивање ПРОКЛЕТЕ јереси екуменизма.

Moj Bog nije Sveti Sava ni Sveti Jovan...oni su ljudi...nisam idolopoklonik...

Твој Бог је говорио кроз њих. Њему се клањаш пазећи на њихова учења и поуке.

ja bolest ne trazim...narocito van sebe

Само си сопственим заблудама посвећена? Какаво умишљање смирења.

Па како да их будеш свесна када је за њихово разобличење потребан ближњи?

Objasni ti meni kako je to Hrist zapovedio da se bacaju kletve?

Преко апостола и светих Отаца.

Zasto bacas kletve? Sta time postizes? Koji je cilj?

Следим апостолско Предање живе вере, која ратује са лажном и мртвом СВИМ СИЛАМА.

Mozes li danas u 21, veku da izadjesh na ulicu i da shamarash jeretike?

СВЕ СЕ МОЖЕ КАД СЕ ХОЋЕ. Ја још немам ту чисту ревност, али дефинитивно хуле не трпим, као мачем ме секу.

Не, али подржавам батинање хулитеља. Чим Златоусти чије литургије похађаш то саветује, мора да је од Бога.

Da li treba odbaciti zdrav razum i kao zombi raditi ono sto ti mislis da je neki Svetac preporucio?

Твој ''здрав разум'', је бледа сенка расуђивања сентименталног, који се саблажњава о немилосрдну борбу између добра и зла, која у духовном свету бесни без икакве твоје свести о њеном обиму и интензитету.

Слушај свете Оце, да не би слушала несвете и прокелте маштаче и становнике преисподње, ако имаш страха Божијег као што тврдиш.

СВЕ СЕ МОЖЕ КАД СЕ ХОЋЕ. Ја још немам ту чисту ревност, али дефинитивно хуле не трпим, као мачем ме секу.

Не, али подржавам батинање хулитеља. Чим Златоусти чије литургије похађаш то саветује, мора да је од Бога.
Pitam se kako ste porad ovakvih izjava skupili i tih četristo vernika što imate?:think:

Ни у почетку ширења Јеванђеља првих хришћана није било много.Перице агарјани су многобројни,па се крлањају идолу у ћаби па их то неспашава.Као ни тебе ови лажевладике.Сутра је понедељак треба да павакиш,па да идеш у чколу за екуменисте.:bye:

To i ja kažem.Zar je moguće da neko stvarno opravdava ubijanje ljudi samo zato što su druge vere???

Перице на спавање, пре него што почнеш да увиђаш убиства која си лично ти поменуо, уочио и открио, иако их нико поменуо није.

Мало мање слушај подстанере у глави, који виде убиства када их нема.

Перице на спавање, пре него што почнеш да увиђаш убиства која си лично ти поменуо, уочио и открио, иако их нико поменуо није.

Мало мање слушај подстанере у глави, који виде убиства када их нема.

A jal vi možete da smislite neku drugu foru,a ne da jednu furate 100 godina?
Samsone nemoj da zaboraviš da mi kažeš kad se našalim,da je u svakoj šali pola istine.Nisi mi to ponovio već dva dana,pa zato.

Ни у почетку ширења Јеванђеља првих хришћана није било много.Перице агарјани су многобројни,па се крлањају идолу у ћаби па их то неспашава.Као ни тебе ови лажевладике.Сутра је понедељак треба да павакиш,па да идеш у чколу за екуменисте.:bye:

E pošto sam nešto bolestan ništa od škole.:lol:

A jal vi možete da smislite neku drugu foru,a ne da jednu furate 100 godina?
Samsone nemoj da zaboraviš da mi kažeš kad se našalim,da je u svakoj šali pola istine.Nisi mi to ponovio već dva dana,pa zato.

Свака шала пола збиље.Твоји владике фурају фору змје која је кушала Адама и Еву у рају.А колико је та фора стара није битно.:rtfm:

Змије,породи аспидини! како ће те побјећи у дан пресуде у огањ паклени?(Матеј,23, 33)

Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемјери, што сте као окречени гробови, који се споља виде лијепи,а унутра су пуни костију мртвачкијех и сваке нечистоте(Дјел.23,3.)

Тако и ви споља се показујете људима праведни, а изнутра сте пуни лицемерја и безакоња.(Мт 23,28.)

Ovo se, izgleda, odnosi na vas dvojicu, a posebno onoga što anatemiše na klipu. Nego, pošto vi Akakija nazivate "ocem", ko ga je i gde rukopoložio za sveštenika?

Back