Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Ma ti cekas da te on ukori sta ti je?
Ponastate se kao 2 sektasa,kao da imate strah!
Pogledajte se samo!
Па адвентисит читају само Свето Писмо,а и ти.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti cekas da te on ukori sta ti je?
Ponastate se kao 2 sektasa,kao da imate strah!
Pogledajte se samo!
a danas procitah ovo: " umro jedan pravednik i andjeo ga provodi kroz raj ,tamo na jednom mestu mu rece da bude tih ,zacudjen covek upita pa zasto ?.Tu su ziloti oni misle da su sami."
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=15501296&postcount=61
Па адвентисит читају само Свето Писмо,а и ти.![]()
Jel po vama Gospod Isus u prelesti ljubveobilja?![]()
Moj Bog nije Sveti Sava ni Sveti Jovan...oni su ljudi...nisam idolopoklonik...
ja bolest ne trazim...narocito van sebe
Objasni ti meni kako je to Hrist zapovedio da se bacaju kletve?
Zasto bacas kletve? Sta time postizes? Koji je cilj?
Mozes li danas u 21, veku da izadjesh na ulicu i da shamarash jeretike?
Radis li to?
Da li treba odbaciti zdrav razum i kao zombi raditi ono sto ti mislis da je neki Svetac preporucio?
Pitam se kako ste porad ovakvih izjava skupili i tih četristo vernika što imate?СВЕ СЕ МОЖЕ КАД СЕ ХОЋЕ. Ја још немам ту чисту ревност, али дефинитивно хуле не трпим, као мачем ме секу.
Не, али подржавам батинање хулитеља. Чим Златоусти чије литургије похађаш то саветује, мора да је од Бога.
To i ja kažem.Zar je moguće da neko stvarno opravdava ubijanje ljudi samo zato što su druge vere???
To i ja kažem.Zar je moguće da neko stvarno opravdava ubijanje ljudi samo zato što su druge vere???
Перице на спавање, пре него што почнеш да увиђаш убиства која си лично ти поменуо, уочио и открио, иако их нико поменуо није.
Мало мање слушај подстанере у глави, који виде убиства када их нема.
Перице на спавање, пре него што почнеш да увиђаш убиства која си лично ти поменуо, уочио и открио, иако их нико поменуо није.
Мало мање слушај подстанере у глави, који виде убиства када их нема.
Ни у почетку ширења Јеванђеља првих хришћана није било много.Перице агарјани су многобројни,па се крлањају идолу у ћаби па их то неспашава.Као ни тебе ови лажевладике.Сутра је понедељак треба да павакиш,па да идеш у чколу за екуменисте.![]()
E pošto sam nešto bolestan ništa od škole.![]()
A jal vi možete da smislite neku drugu foru,a ne da jednu furate 100 godina?
Samsone nemoj da zaboraviš da mi kažeš kad se našalim,da je u svakoj šali pola istine.Nisi mi to ponovio već dva dana,pa zato.
Па онда надоканди градиво други пут,а сада оди на сајт Аце тровача па се напој млекца екуменизма.![]()
А где смо оно стали монаштво или брак?![]()
posle ovako "divnog" razgovora dobijem zelju da odem na pusto ostrvo![]()
Ма јок.Треба да останеш овде и размислиш о стварима које се тичу иповедања вере.Јер џабе ти је монаховање на погрешном месту.
Змије,породи аспидини! како ће те побјећи у дан пресуде у огањ паклени?(Матеј,23, 33)
Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемјери, што сте као окречени гробови, који се споља виде лијепи,а унутра су пуни костију мртвачкијех и сваке нечистоте(Дјел.23,3.)
Тако и ви споља се показујете људима праведни, а изнутра сте пуни лицемерја и безакоња.(Мт 23,28.)
Da Samsone,zapamti to.i