Cer
Primećen član
- Poruka
- 570
Ал се овде ноћас радило :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo tako...Osim toga, postoje i molitve protiv bludne strasti, koje verujem da citaju.![]()
Verujem da te istina boli,jer ti je i jezik sektaskiЗа протестантске секташе није.Извини,али истина боли.
Upravo tako...
NJihov trud čine post, molitva, rad, čitanje, razmišljanje, poslušanje, ispovest...
A sta radi monah kad mu se digne?!![]()
Očigledno smatraju da imaju monopol ne samo nad pravoslavljem, nego i nad hrišćanstvom i verom uopšte. Mračni su, puni mržnje, citiraju samo svete Oce koji su ipak samo ljudi i kao takvi nesavršeni, i nikad, ali nikad ne citiraju Hrista. Jasno mi je zašto, zato što je Hrist Ljubav (prema svima i prema svemu), a oni su mržnja.
E, izašla parodija na taj film. Zove se "Digitalni đavo" i ima jedan deo gde se otkriva da je poglavar masona i iluminata niko drugi do Milka Canić, lično
I da, ima parodija na onaj klip gde se voditelj smeje šatro invalidu, a ovi umetnuli titlove kao da invalid priča o probušenoj rupi do pakla...![]()
Verujem da te istina boli,jer ti je i jezik sektaski![]()
Де систи то је нека твоја умишљеност.
Vidis mnogi smatraju da je volja za seksom, najjaca koja postaji u zivotu
No to ne znaci da je seksualna energija unistena, pa ni kod monaha, samim tim sto postaju monasi nisu neki supermeni
O, Самсоне, одакле ово извуче? Мислим, можда и јесам, шта знам...
Хтео сам само да кажем да постоји и та пародија и да ми је било смешно како су уклопили Милку Цанић.
...
Нагон за размножавањем је један од најачих нагона.Треба то раздвојити од нагона за сексом што је у ствари блуд.
Сексуална енергија није ништа друго до блудна страст.А жеља за остављањем потомства је нешто сасвим други и тога су се монаси одрекли самим ступањем на овај пут.Али ако немају телесну децу захваљујући побожном благодатно Свето Тајинском животу кроз испуњавању завета и монашких врлина они имају свој духовни пород своје духовне синове и ћерке.
Ма да све си ти случајно.То што ваши борци изнутра трипују заједно са матејевцима те стври нема везе са нама.Али пошто нас слабо знаш онда суи поставио коментар ту.
Samson2009:Неко ко мрзи обично говори да други мрзе.Неко ко је блудник види блуд код другог.Драги Хунгане да не би било да само цитиранио Свете Оце пошто си ти као гностик избрао страну противника Божијих и против си Његове Истински Православне Цркве ево цитата који се односи на све вас који сте 100 посто против Истинског Православља и СИПЦ
Ne mrzim, meni je vas žao, kao i svakog fundamentaliste koji troši život u agresivnom promovisanju svoje vere i mrzeći druge koji imaju drugu veru. Volim seks i rado ga upražnjavam, kao i svaka psihički zdrava i normalna osoba, a ako je to za tebe blud, neka je.
Ја сам истински чокот, и Отац мој је виноградар.
2. Сваку лозу на мени која не рађа рода одсијеца је; а сваку која род рађа чисти је да више рода роди.
Možda ste vi ta loza, jer nikakvog ploda ne rađate sem agresivnosti i mržnje?
8. Ако вас мрзи свијет, знајте да је мене омрзнуо прије вас.
19. Кад бисте били од свијета, свијет би своје љубио, а како нисте од свијета него вас ја изабрах од свијета, зато вас мрзи свијет.
20. Опомињите се ријечи коју вам ја рекох: није слуга већи од господара својега. Ако мене гонише, и вас ће гонити: ако моју ријеч одржаше, и вашу ће одржати.
21. Али све ће вам ово чинити због имена мојега, јер не познају Онога који ме посла.
22. Да нисам дошао и говорио им, не би гријеха имали; а сад изговора немају за гријех свој.
А ово је ваш однос према нама.И одвде Христос потврђује Своје речи везане за вас који одбацисте или никад нисте прихватаили учење Светих Отаца.Али и опомена нама да останемо верни Господу за којим су ишли Свети апостоли и Свети Оци,па и наш Свети Сава равноапостолни.
Hmmm, ovde Hrist govori samo o sebi i ne pominje nikakve svete oce. Da li vi to upoređujete i izjednačavate svete oce sa Hristom?
A kako to razdvajas jedno od drugog, kako znas kad je sta prevaglo? :lol;
![]()
Sami je stručnjak za svaku vrstu bluda....ili
?
![]()
A kako to razdvajas jedno od drugog, kako znas kad je sta prevaglo?
Стално треба бити спреман на супротстављање свим страстима. Нарочито треба бити будан против преовладавајуће страсти, оне која се појављује чешће од других и која понајвише узнемирава човека.
http://www.svetosavlje.org/biblioteka/DuhovnoUzdizanje/EnciklopedijaSpasenja/Enciklopedija20.htm#51
E ovo me bas interesuje... Kako to da mislite da nisu svi ljudi isti? Da Bozija naredjenja i pravila nisu ista za sve?! Ono, tipa: Crkva ce brinuti za vjeru, ja cu ostalo... Koja zabluda...
To nije odgovor na moje pitanje.
Нису.Ви сте идолопоклоници.Ово је тема за православне хришћане,а не за муслимане тако да те молим да не учествујеш у њој.
Нису.Ви сте идолопоклоници.Ово је тема за православне хришћане,а не за муслимане тако да те молим да не учествујеш у њој.
U jeste,sad on ne sme ništa da napiše na ovoj temi.
идите ли како је Господ милосрдан! Он Вам је дао да осетите шта би требало да тражите и шта би непрестано требало да нам буде на срцу. То је топлота, пламсање срца при помисли на свудаприсутног и свевидећег Господа, пламсање које прати страх. Постарајте се да ово задобијете. Међутим, немојте маштати да ћете то одмах и задобити. Свети старци кажу: што се брзо стекне, брзо се и изгуби. Оно што достигнете трудом, знојем и честим лишавањима, то ћете више ценити и усрдније чувати. Само не страхујте, него се држите својега. Долазиће вам најразличитије мисли. Не прихватајте их, него их одагнајте именом Господњим. Управо онако као што сте чинили кад сте се Господу обраћали као деца. Не заустављајте се на њима и немојте пожелети да са њима беседите. Чини се да је код Исихија све објашњено - прилог [насртај] - то је помисао у свом првом ступњу; обраћање пажње, други ступањ, тј. задржавање помисли у души и разговор са њом. То је већ рђаво, јер ту постоји и разговор са оним који подмеће помисао. Затим следи наслађивање помишљу. То је још горе, јер онда долази приклањање воље. То већ није далеко од дела, којим се неко одлучује на пад. Ко одсече помисао и ово ће окончати, а ко се позабави њом, постоји опасност да ће ићи све даље и даље. И зашто о томе да Вам пишем? Читајте у Добротољубљу. Прочитали сте Исихија? Читајте Филотеја, Теолипта, Никифора. Немојте, међутим, читати све из Добротољубља. Довољно је и ово на шта вам је указано. Погледао сам на зид, а одатле гледа старац Серафим. Зато сам се узгред подсетио. Читате ли Ви његове поуке? Читајте, и видећете да и он говори о том истом. Ево и портрета преосвећеног Инокентија Пезенског. Прочитајте његова писма и видећете да и она говоре о истом. Ма коме да се обратите, све је то исто.
http://www.svetosavlje.org/bibliote...nZatvornik/PismaSvetiTeofanZatvornik04.htm#31
А где у исламу постоји монаштво?И где постоји дилема између монаштва и брака у тој религији?Хајде пошто тврдиш да си православац одговори.