Livingstone
Poznat
- Poruka
- 9.273
i sad ste vi puni ljubavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sad ste vi puni ljubavi![]()
ma bitno da je ona puna ljubavi
prema liku iz telenovele
sam sebi otac i sin
to samo tamo ima
i u bibliji
Па да знаш да јесте пуна је љубави и саосећања..Она је ко створена за манастир Нови Стјеник.![]()
Kad je neko pun ljubavi, bolje je da radja decu.
Jer ima cine i da ih vaspita.
A to stovi sve izvrcete u vasu korist, druga je stvar. Ne bi me cudilo da je to neki zilotski manastir, no ko ce vas vise pohvatati..
prvo nepismeni nisam KOBA vec COBI to je velika razlika, a drugo koliko vidim na svim ovim stanicama mnogo vise dokazase svi drugi pa i ja da si ti i takva bratija najveca jeser od doba apostola.Ja bih voleo da mozes argumentima da pokazes na sovonu cega sam ja jeretik u odnosu na Hristovo jevandfjelje a ti si ispravan?Doklazo sam ti i ako treba ponovicu poreklo monastva ali si sav jadan brze bolje pretcao preko tog istorijskog izvestaja,jer protiv njega se ne mozes boritiОн није мој брат у Христу мислим на коба.Он је јеретик
Постоји и она савршенија љибав коју ти непознајеш има од ње да буде добра монахиња..Волео бих да се и она крсти у СИПЦ.
sinko na kakvim drogama si ti,je li?Ko ter bre toliko mentalno nagrdi da lupetas ovakve guposti,pa mi za BLUD pre braka ISKLJUCUJEMO iz vernistva crkve,a tvoja sektaska bratija vencava sa stomacima do zuba,cuti i pokri se usima vise od neznanja i sramoteЈа сам отворио ову тему јер је она намењена за оне који нису адвентисти који неподаштасвају Свету Тајну брака и монаштво.И који хуле на Свете Божије угоднике.
ocito je nisi dobro prelistao jer ima KARDINALNE razlike u pormni texta da bi potkrepili njivo ucenjeImam i tu verziju Biblije,....ne razlikuje se od Karadžić - Daničić, blage nijanse, sa istim smislom, sem što svugde, gde se u izvornim tekstovima nalazilo JHVH, ovde sad piše Jehova (srpki prevod!)
dakle da ponovimo:А зашто ти мислиш да су жене мушкарцима нешто без чега се неможе и да је то нека нужност и обрнуто?Како не разумеш да је су хришћани вековима намерно и својом вољом бирали безбрачни живот.А има пуно и оних који су из брака отишли у монаштво.Немој ми само одговрити да су то радили из разочарења у своје жене.Или да су жене из брака одлазиле у монахиње.Света Ефросинија је оставила мужа и подвизавала се.
Da iskusenja velika popout onoga kog dana si dezuran u buretu.Преостаје само као преипрема подношење пацки и поветараца као припрема да би се лакше подносила искушења у манастиру.
ocito je nisi dobro prelistao jer ima KARDINALNE razlike u pormni texta da bi potkrepili njivo ucenje
А ко то?![]()
Stvarno, ko to?
ma bitno da je ona puna ljubavi
prema liku iz telenovele
ne preteruj s komplimentimaПа да знаш да јесте пуна је љубави и саосећања..Она је ко створена за манастир Нови Стјеник.![]()
Kad je neko pun ljubavi, bolje je da radja decu.
Jer ima cine i da ih vaspita.
A to stovi sve izvrcete u vasu korist, druga je stvar. Ne bi me cudilo da je to neki zilotski manastir, no ko ce vas vise pohvatati..
Постоји и она савршенија љибав коју ти непознајеш има од ње да буде добра монахиња..Волео бих да се и она крсти у СИПЦ.
u bre sta mi rece,kao da to nije opstepoznata cinjecica menjanja krst sa stub,i svih stihova koji gv\ovore o Isusu kao Bogu,ajde,ajde...to smo da sada x puta utvrdili i potvrdilito si izmislio![]()
Brak i deca !
Srbi izumiru kao narod a vi bi da tihujete po planinama !
Sram vas bilo !
Срби изумиру због грехова народа као целине.А не због оних који желе да у моанштву угоде Господу.
Ako se broj Srba smanjio zbog grehova, zasto su se umnozili neznabosci?