momci- zbog cega...?

lara#1:
Upravu si. Ali svaki susret budi uspomene. I da dominiraju lepe, u odnosu na ruzne uspomene kojih je svakako moralo biti, to nije prijatna situacija. Bivsi momci mi nikad nece moci biti prijatelji. Ako ih sretnem u prolazu pozdravimo se, iskreno :"Kako si, sta radis?", i nista vise.

Ima istine u ovome, svakako da je nezgodna situacija. I zaista tesko funkcionise prijateljstvo posle veze...

Artinve:
ne... nikada... cak ni verzija "kako si sta radis"... ne prija... licemerno je... makar meni...
ni sa jednom bivsom nisam ostao dobar drug... lagao bih prvo sebe, pa onda nju, da tu ne postoji nesto vise... emocije se negase tek tako... a cesto i kada mislimo da su ugasene one se razgore bez povoda... ili barem mi mislimo da je tako... iskrenost prema sebi i pomirenje da za nekoga niste pravi/a, je jedino resenje... obicno ljudi tesko izlaze na kraj sa sujetom...
cesto poseti i mene, ali se trudim da je prepoznam i ukrotim...

Da, sujeta je nezgodna stvar, u kombinaciji sa emocijama jos nezgodnija!

ja sam tog bivseg iz istih tih sms poruka, novogodisnjih poziva....otkacila i zamolila da se ne javlja....sto da mu ulepsavam dan, da veruje da moze (ono sto eventualno pomisli), pa se vrati napunjenih baterija (posle smo jednog poziva ) svojoj dragoj trudnoj zenici...bljak

ja volim kad me smsuju biv$e jer znam da sam im znachio... kao i one meni.. uglavnom.

ma ne bih ja to nazvao cimanjem.. chisto te zanima jel neka osoba zhiva i zdrava.. kao kad posadi$ drvo pa ga obidje$ za godinu dana da vidi$ kako napreduje, a drvo kazhe: vidi ovog majmuna do$ao da me cima :)

schljokica:
ja sam tog bivseg iz istih tih sms poruka, novogodisnjih poziva....otkacila i zamolila da se ne javlja....sto da mu ulepsavam dan, da veruje da moze (ono sto eventualno pomisli), pa se vrati napunjenih baterija (posle smo jednog poziva ) svojoj dragoj trudnoj zenici...bljak
Gade mi se pojedini primerci muskaraca kao sto je ovaj.Oni nisu sposobni da vole ni sami sebe na pravi nacin a kamoli nekog drugog.Jadne njihove zene!

Back