Momci u usponu

Meliot

Elita
Poruka
24.021
Svako vreme ima svoje heroje, ali neki to nikako da shvate. Da li primećujete da se sve više muškaraca u srednjim godinama ponaša nezrelo? Kupuju skupe automobile, nose skupa odela i skupocene satove, jurcaju za mlađim ženama iako su čersto oženjeni i imaju decu. Ja sam takve muškarce nazvao ,,Momci u usponu", jer oni izgleda nikada ne dostignu punu zrelost.

Svako vreme ima svoje heroje, ali neki to nikako da shvate. Da li primećujete da se sve više muškaraca u srednjim godinama ponaša nezrelo? Kupuju skupe automobile, nose skupa odela i skupocene satove, jurcaju za mlađim ženama iako su čersto oženjeni i imaju decu. Ja sam takve muškarce nazvao ,,Momci u usponu", jer oni izgleda nikada ne dostignu punu zrelost.
Dostižemo polnu zrelost ali ne i andropauzu:mrgreen:

Večiti mladići je mnogo bolji pojam

Ovom prilikom se zahvaljujem mojoj bivšoj ženi što me je zlostavljala,ucenjivala decom,psihički i materijalno potpuno uništila i gurnula u propast.
Da nije bilo nje ja ne bih bio gurnut u ono što sam bio.Ne bih upoznao sadašnju ženu i ne bi mi se desilo sve što mi se desilo i što mi se dešava.Da se sad ne hvalim ovde.
Bivša ženo hvala ti što si bila teški degenerik. :)

img_20230518_101200_1-jpg.1343646

Zadovoljstvo sobom i svojim životom, mir, spokoj.
To je nešto kao starost?
Nekakvo prepuštanje odumiranju života.
Dobro brate ako te to zanima.
Sve je okej.
Uživaj u zadovoljstvu sobom i svojim životom.U miru i spokoju.
I mi smo zadovoljni sa sobom i svojim životima.
Eto svi srećni
Samo.
Niko od nas nije otvorio temu:jeste li primetili kako su se mnogi muškarci prepustili i predali .Jel znaš zašto?
Zato što nas ne zanimate.

Bolje vreme. :)
Bolje vreme je sada.
Bolje vreme će biti.
Bolje vreme je bilo.
Uvek je nekome bolje vreme.Ne zato što je stvarno došlo neko bolje vreme nego zato što se neko pametno potrudio da mu bude bolje vreme.
Niko ti neće doneti bolje vreme umesto tebe.

Back