Momci, obozavam vas!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jump.gif

Kapris:
Betty:
da ti prisapnem: lici na svoj crtez u profilu!

Pa ja sam njega videla i na pravoj fotografiji.
winky.gif

Duso, nemoj da me razocaravas iznosenjem neistina... Takvu osobinu ne volim bas preterano... Niko me zasigurno nije video na fotki na kompjuterskom monitoru, zato sto nikada nisam skenirao svoju sliku...

Doduse, postoji mogucnost da me je neko slikao, pa to poturio negde...

Dodji ti lepo u nedelju, pa cemo se videti u RL :lol:

Kapris:
Incognito:
Duso, nemoj da me razocaravas iznosenjem neistina... Takvu osobinu ne volim bas preterano... Niko me zasigurno nije video na fotki na kompjuterskom monitoru, zato sto nikada nisam skenirao svoju sliku...

Doduse, postoji mogucnost da me je neko slikao, pa to poturio negde...

Dodji ti lepo u nedelju, pa cemo se videti u RL :lol:

Aiii... negde si (u nekom od postova) nekome - ali zaista sada ne mogu da se setim kome i gde, poslao sajt sa svojom slikom. Tako si i napisao. A i licilo je na crtez iz profila. Mrzi me sad da trazim, ko zna gde je to bilo, ali nije ni vazno... Ako sam pogresila, izvini, stvarno mi nije bila namera. Ja ne lazem, nemam ni razlog.

Poz.

Au... pa ti me toliko dugo i pomno pratis :oops: :oops: :oops:

Ja zaista nikad nisam (i najverovatnije nikad necu, ako izuzmemo poslovne primene) skenirao svoju sliku... Ako sam nekome dao link, to je najverovatnije bila neka parodicna ili sta-vec slika...

A da, secam se kad sam nekome davao sliku... Guardian nije znao kako da umanji sliku da mu se lepo namesti u profil, pa sam je ja sredio i okacio na sajt da je covek skine... A on uopste nema dugu kosu (doduse, kako je krenula da mi opada, necu ni ja uskoro :cry: :cry: :cry: ), pa ne moze da lici na mene :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back