Ova tema je odgovor na Rastinu temu ZENE OBOZAVAM VAS. Videli smo sta momci misle o nama. Fer je da damo i mi neko misljenje o njima... CMOK!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
leiasw:Ova tema je odgovor na Rastinu temu ZENE OBOZAVAM VAS. Videli smo sta momci misle o nama. Fer je da damo i mi neko misljenje o njima... CMOK!!!
ma ni za sleper amstela!!!!!!!!!!!!sanja:ma ne menjamo ih, ni za karton amstela!!!
ma nema tog piva na ovom svetu...sanja:ma ne menjamo ih, ni za karton amstela!!!
Lord of Chaos:
sanja:Lord of Chaos:
nego sta... ali pelinkovac?
leiasw:Ali nikako da nam se jave momci... izuzev Lorda...![]()
leiasw:Pa devojke ce dati svoje misljenje, ali i vi treba da nam date malo nade... Sto bismo pisale ako vi ne zelite da citate? :wink:
Incognito:... rece Sloba, i ode u Den Haag![]()
Incognito:hmmm... moze se posmatrati iz tog ugla... quite depressing![]()
![]()
... no, ima i to svojih prednosti... npr. kenjamo na titanijumskim soljama, i oslovljavaju nas gospodom![]()
![]()
Poz.
malecka:njaaaaaaaaaah! ja kod njih mnogo volim sto nisu previse zahtevni kad se radi o klopi; kad mi ne uspe neka torta /vizuelno/ u stanju su da je popapaju dok ja plajkim u susednoj sobi i da je jos plus pohvale...
cmok i od mene... :-*****
leiasw:Ova tema je odgovor na Rastinu temu ZENE OBOZAVAM VAS. Videli smo sta momci misle o nama. Fer je da damo i mi neko misljenje o njima... CMOK!!!