Abell
Iskusan
- Poruka
- 5.757
Ne znam za njih, ali ja na jedno vece mogu da budem samo sa nekim ko mi se ne svidja
Pa jok, tako i oni, kad se zacopaju u neku onda zaborave fazon ostacu slobodan, necu se vezati, vazno je samo dobro se zezati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za njih, ali ja na jedno vece mogu da budem samo sa nekim ko mi se ne svidja
Pa jok, tako i oni, kad se zacopaju u neku onda zaborave fazon ostacu slobodan, necu se vezati, vazno je samo dobro se zezati...![]()

Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema''![]()
ZATO DA BI JE.BAO.
Sta ce joj takav, ako mu je samo do toga.
Takve odmah veza asocira na sex.

Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema''![]()
Pa evo iskreno. Planski na jedno veče je totalno glupo, besmisleno i klinački. Ali imao sam neplaniranih susreta na raznim mestima koji su taman toliko potrajali, a ostali su mi duboko urezani u sećanje.![]()
Ivana 1996 godine ima problem sto neki momak koji jos se svidja zeli da bude sa njom na jedno vece,dete imas 13 godina,idi bre uci skolu nemoj da preopterecujes mozak time...

Bezao sam sa matisa u skoli,ali da 16 godina to su vec deinitivno ozbiljne godine za ovakav problem...daj bre nemojte se zajebavateJbm ga i ti ga pretera... 13 godina... Dodaj na to 3 godine i eto ti koliko ima.... Ne znas da racunas![]()

Bezao sam sa matisa u skoli,ali da 16 godina to su vec deinitivno ozbiljne godine za ovakav problem...daj bre nemojte se zajebavate![]()
Ne kazem ja da su to godine za ovaj problem, ali bar lepo racunaj xD Mada ne znas ti kako je danas... Devojke njenih godina samo se bacaju za sex... Ja sa svojim drustvom kad izadjem redovno nas savataju neke, pa ih odbijamo, a greota da ih oteramo u picku materinu... xD
pa kako da ga tuži kad ima 15-16 godina?Imam ja ortaka jednog, njega zajebala neka, imala 15, 16 godina i spavali, htela da ga tuzi. Nego kad se i njene drugarice okrenule protiv nje "Kao zajebala si ga ovo ono" odustala![]()
pa kako da ga tuži kad ima 15-16 godina?

Donja granica za sporazumni seks u Srbiji je 14 godina.
14 godina uz to da razlika nije manja od 7 godina,ako devojka ima 15 a momak 22 ona ima pravo da ga tuzi za pedofiliju...Donja granica za sporazumni seks u Srbiji je 14 godina.
pa vrovetno iz tog razloga pristao samo na jedno vece..moras jos koju godinicu da porastes..16 godIvana 1996 godine ima problem sto neki momak koji jos se svidja zeli da bude sa njom na jedno vece,dete imas 13 godina,idi bre uci skolu nemoj da preopterecujes mozak time...
retko ko zeli da rizikuje..znao sam da svu pankeri imaju problem sa matematikom nekako se i ja pronalazimIvana 1996 godine ima problem sto neki momak koji jos se svidja zeli da bude sa njom na jedno vece,dete imas 13 godina,idi bre uci skolu nemoj da preopterecujes mozak time...