Momci,aj odgovorite mi iskrenoo..

E,pa to je problem,sto me izgleda privlace budale...Nisam iz Nisa..Iz Sapca sam :)

sto ja nemam srece.... Sve dobre devojke daleko :lol:

Naci ces ljubav, onog pravog, ili ce on naci tebe, jos je rano. Iscitaj moj potpis, mudre reci.

Za mene je kasno, *** ja odavno cekam, odbijam sve koje su samo za neku fizicku vezu (sace Direkt da pita jesam *****), kao i ti trazim neku normalnu za nesto duze. Bilo jednom, ali sam se tada razocarao. Zamisli posle 15 meseci te prevari uz izgovor '' pa sta? Ionako se selim.'' Istina doduse, ali ne ublazava bol. Tada sam jedini put klonuo zbog devojke i kada sam preboleo (zapravo jos i nisam, oziljci ostaju). Od tada pazim i ne ulazim u veze, i kada udjem znam unapred da od toga nema nista, jer ja od tada nmg da se vezem preterano za neku, bez obzira na to sto se lako vezujem za neke ljude.

Samo se cuvaj i pazi. Po tvojim postovima bih rekao da se i ti vezujes lako, a tako je lako biti povredjen kad si takva osoba.

Ne zajebavaj je bre...

Vecina momaka sponzoruse ne podnosi... Mora nadjes teskog papucara (mene) xD

Salu na stranu...

Sta onda vidis u takvom liku? A i ako si iz Nisa (nisam citao prethodne strane, pa nzm pominje li se odakle si) javi se da ti dam broj, moze veza na koliko hoces :per:

Anyway mani se ti njega i nadji nekog dobrog koji ce da te, aj da iskoristim taj izraz, voli (iskreno od ljubavi u tim godinama nema nista)....

Sto se tice Direkta ne obaziri se, on se nesto pravi da je takav, ali je u sustini strasno dobar, samo to nece da prizna :D

Upravo tako
Lepo kaze sinak
Kao i u svemu ostalom u zivotu uvek se zna ko vozi traktor ,a ko otvara kapiju
Ili prostodusnije da se izrazim : Uvek neko **** ,a uvek neko ostane jeban...
Sad ,ti biraj da li ces da budes sa nekom pickom kojoj mozes da radis sta hoces ili ces da budes sa nekim likom na koga se lozis ,a koga boli ***** ,koji ce da te **** kako stigne
Nem pojma ,vidi sama :lol:

sto ja nemam srece.... Sve dobre devojke daleko :lol:

Naci ces ljubav, onog pravog, ili ce on naci tebe, jos je rano. Iscitaj moj potpis, mudre reci.

Za mene je kasno, *** ja odavno cekam, odbijam sve koje su samo za neku fizicku vezu (sace Direkt da pita jesam *****), kao i ti trazim neku normalnu za nesto duze. Bilo jednom, ali sam se tada razocarao. Zamisli posle 15 meseci te prevari uz izgovor '' pa sta? Ionako se selim.'' Istina doduse, ali ne ublazava bol. Tada sam jedini put klonuo zbog devojke i kada sam preboleo (zapravo jos i nisam, oziljci ostaju). Od tada pazim i ne ulazim u veze, i kada udjem znam unapred da od toga nema nista, jer ja od tada nmg da se vezem preterano za neku, bez obzira na to sto se lako vezujem za neke ljude.

Samo se cuvaj i pazi. Po tvojim postovima bih rekao da se i ti vezujes lako, a tako je lako biti povredjen kad si takva osoba.
Vezujem se lako,da..:( Ne treba da zalis za tom devojkom,pa da je normalna-ne bi ti to uradila..:(

Upravo tako
Lepo kaze sinak
Kao i u svemu ostalom u zivotu uvek se zna ko vozi traktor ,a ko otvara kapiju
Ili prostodusnije da se izrazim : Uvek neko **** ,a uvek neko ostane jeban...
Sad ,ti biraj da li ces da budes sa nekom pickom kojoj mozes da radis sta hoces ili ces da budes sa nekim likom na koga se lozis ,a koga boli ***** ,koji ce da te **** kako stigne
Nem pojma ,vidi sama :lol:

U pravu si..:D

Koja svrha je biti sa devojkom na jedno vece?i zasto? Jedan mi se svidjao jako dugo,ali je on hteo samo na jedno vece,i cak mi je rekao ,,moze i na dva,nema problema'' :sad2:

:hahaha: Car... :lol: Ja sam tako imao ugovor sa jednom likusom da budemo zajedno na nedelju dana(bicarka htela i da produzi ugovor)...ona se meni i nije bas svidjala, al' sam se ja njoj previse svidjao, pa reko' ajde da joj malo udovoljim... :lol: :mrgreen:

Inace, meni je fora u tome sto ne volim da se vezujem i ne mogu stalno da se cimam oko vidjanja sa njom, tako da mi je one night super...pogotovo ako imas neke devojke za koje to "jedno vece" vazi svako subotnje vece... :per:

Naravno, nisam vise takav...forumaljke, jav'te se preko pp-a :per:

Poslednja izmena:
:hahaha: Car... :lol: Ja sam tako imao ugovor sa jednom likusom da budemo zajedno na nedelju dana(bicarka htela i da produzi ugovor)...ona se meni i nije bas svidjala, al' sam se ja njoj previse svidjao, pa reko' ajde da joj malo udovoljim... :lol: :mrgreen:

Inace, meni je fora u tome sto ne volim da se vezujem i ne mogu stalno da se cimam oko vidjanja sa njom, tako da mi je one night super...pogotovo ako imas neke devojke za koje to "jedno vece" vazi svako subotnje vece... :per:

Naravno, nisam vise takav...forumaljke, jav'te se preko pp-a :per:

Ne laaaziiiiiii??

Zašto su ljudi isključivi pa misle da i žene neće isto?

/:

Lično se ne bih u to upuštala, ali sam videla dosta slučajeva gde devojke prilično brutalno iskoriste momke. (;
Nisu ni devojke baš fine, samo je to neki valjda ustaljeni kliše, i više slučajeva ima među momcima.

Zašto su ljudi isključivi pa misle da i žene neće isto?

/:

Lično se ne bih u to upuštala, ali sam videla dosta slučajeva gde devojke prilično brutalno iskoriste momke. (;
Nisu ni devojke baš fine, samo je to neki valjda ustaljeni kliše, i više slučajeva ima među momcima.

Pa malo je tesko zamisliti zenu koja se ponasa lepo i otmeno da hoce ono sto svinje hoce... (:

Devojke ne mogu fizicki, ali psihicki znaju itekako da ubiju u pojam... :lol:

Pa malo je tesko zamisliti zenu koja se ponasa lepo i otmeno da hoce ono sto svinje hoce... (:

Devojke ne mogu fizicki, ali psihicki znaju itekako da ubiju u pojam... :lol:

Dobro, to dvoje jeste nespojivo.
Ali sećam se jednog skorog izlaska: drugarica, njen brat, dečko koji joj se sviđa, neka kučka (drugaricina poznanica) i ja.
Epilog: drugarica mi plače na ramenu jer je kučka izvatala tek tako pred nama dotičnog, a onda ga odvela kući. /:

Ima devojku 1,5 godinu..I ja mu lepo rekla da mi se ne obraca..sta ja imam od njega kad je on sa njom..? Javljao mi se i kad raskine sa njom,ali i dalje hoce na jedno vece..ali ja nisam pristala.

To je neki glupan, ja bi te da sam na njegovom mjestu tako dobro izlago, da si mi jedina, da samo želim da budem s tobom, da druge djevojke osim tebe ne postoje i na kraju bi bilo jedno veče. :twisted:
To je s jedne strane klinački, s druge zrelo i pametno. :mrgreen:

Back