Moljac u ćorsokaku (bio leptir u stomaku)

To sto sam hladan, sto ne volim da dajem poklone, sto nisam druzeljubiv i sto bi najradije sedeo kuci nego da izlazim ili idem negde sa njom ili bilo kime drugim. Smetalo im je sto ne pokazujem ljubav na nacin na koji se to obicno radi, jer nisam u fazonu, kuco, maco, duso. Smetalo im je sto ne zovem onako cisto bezveze, ne saljem poruke, i jer mi treba dosta prostora za sebe.

Šta su vam najčešće zamerali bivši/e u toku veze?
Neka vaša navika,osobina...Nešto što ih je izluđivalo, bilo neshvatljivo ili slično,m?

pa...bilo je i onih koji su umeli da se nose sa iskrenoscu i dobrotom
ali nije umela vecina jer ne prihvata nista sto valja
navikli ljudi da ih gazis a a ja to nit ocu nit umem
lazem, umem ali necu

a da, i moju detinjastu crtu licnosti

Ponekad impulsivnost
Ona, koju jedinu nisam imao od onih koje su mi zaista značile, plašila se mislim strasti kojom sam hteo da je obasipam.
Bio sam spreman da se odreknem i pružanja oralnog seksa, koji toliko volim i omiljene mi poze tzv. doggy poze zbog nje.
Da, potpuno sam bio spreman i ako sam joj dao do znanja da je to poza u kojoj joj čuvam ledja, štitim je, da svaka ima u sebi ljubavi ako ljubav izmedju dvoje postoji. Bila je suviše stroga i nepokolebljiva u tome da sam suviše strastan.
: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Duša. :)

:rotf:

I nije smešno, još je volim i što je najgore ne zezam se. : ))))

Poslednja izmena:
koliko ti imas godina?
Kakve to veze ima? : )))))
Šta je čudno u mojoj priči?
Ona, ja ili oboje kao kombinacija?
Meni se čini da su to najbolje kombinacije, jin i jang, svetlo i tama. toplo i hladno, muško i žensko.
Njoj se to ne čini, ona smatra da je najbolja istovetnost: tama i tama, svetlo i svetlo, hladno i hladno, toplo i toplo, strasno i strasno, uzdržano i uzdržano...

Poslednja izmena:
Kakve to veze ima? : )))))
Šta je čudno u mojoj priči?
Ona, ja ili oboje kao kombinacija?
Meni se čini da su to najbolje kombinacije, jin i jang, svetlo i tama. toplo i hladno, muško i žensko.
Njoj se to ne čini, ona smatra da je najbolja istovetnost: tama i tama, svetlo i svetlo, hladno i hladno, toplo i toplo, strasno i strasno, uzdržano i uzdržano...

da biste bili kombinacija potrebno je da oboje zelite isto a ne samo ti

Back