Od ovog lika znam samo onu jednu pesmu "Since we're sharing the same bed...."Dobar dan
u ono sto volim spada i blues
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od ovog lika znam samo onu jednu pesmu "Since we're sharing the same bed...."Dobar dan
u ono sto volim spada i blues
Ja znam anegdotu iz američkog Diznilenda, možda je i varijetet tvoje pričeŠilja je Goofy
Ima anegdota iz Diznilenda u Parizu
Klinja prilazi "Šilji" i viče "Look mummy it's Gooffy!!!!"
Gufi progovara "Bjež mali!! J*** te Gufi!"

ima on puno dobrih stvariOd ovog lika znam samo onu jednu pesmu "Since we're sharing the same bed...."
JojjjjjJa znam anegdotu iz američkog Diznilenda, možda je i varijetet tvoje priče
Elem, hrvatska porodica u poseti i mali vidi Šilju
" E mama, tata, eno Šilje!"
A Šilja će:
" j*** ti Šiljo mater ustašku!![]()

Moja drugarica letovala u Zadru nedavno.Ja znam anegdotu iz američkog Diznilenda, možda je i varijetet tvoje priče
Elem, hrvatska porodica u poseti i mali vidi Šilju
" E mama, tata, eno Šilje!"
A Šilja će:
" j*** ti Šiljo mater ustašku!![]()
Meni je u Kanjiži izleteo novčanik iz ruke i kao leptir se zalepio jednoj Mađarskoj devojčici na čelo, u sred pekare koju drže MađariKad sam bila u Beču, ma nisam ni sat vremena bila, čujem pored sebe zaurlavanje:
" Majmune, kupi papuče!"
"Neću papuče!"
"Ima da kupiš majmune!"
A ono keva sa povelikim klipanom, tera ga mučenog da kupi neke papučetine!
To, Nina!Čarape sa šavom sam oduvek volela jer su mi bile i ostale kao jedan od pojmova elegancije
Pogledajte prilog 1101427
Kad sam prvi put išao u London, u prospektu škole je pisalo da je "manager" miss Admira Kijac.Druga priča
Ja u Barseloni na aerodromu
I pobrkam red za bukiranje karata
I onako izbezumljena okrenem se prvom liku iza mene i pitam na SRPSKOM jel ovo let za Beograd
A on i odgovara - Ne, ovo je za London!
I tek onda ukapiram da pričamo srpski
Od milion ljudi, ja baš startovala našeg čoveka i to potpuno slučajno na našem jeziku
UhČarape sa šavom sam oduvek volela jer su mi bile i ostale kao jedan od pojmova elegancije
Pogledajte prilog 1101427

????Je l' tema o Štuliću greškom ovde ili...?![]()
Pa ovde je tema o njemu sa klipovima i tekstovima pesama. Znači muzika.
Zbog tekstova, dodje mu kao poezijaJe l' tema o Štuliću greškom ovde ili...?![]()
Gde ovdePa ovde je tema o njemu sa klipovima i tekstovima pesama. Znači muzika.