- Poruka
- 74.009
Videla sam posle da si saznala, izvini.Da, vec su mi rekli, a mogla sam i sama da procitam na pakovanju, da sam se setila![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla sam posle da si saznala, izvini.Da, vec su mi rekli, a mogla sam i sama da procitam na pakovanju, da sam se setila![]()
I ti, kao Eveline, imaš spešl vikend?Dobar dan i doviđenja..
Sve vas ljubim iiiii ponašajte se![]()
Nije moguce...Milance ima takav uticaj na nasVidela sam posle da si saznala, izvini.

Ne znam da li si videla, pošto sam posle dodao:
Mhm.. Svaki mi spešl al ovaj ćemo malko produžimoI ti, kao Eveline, imaš spešl vikend?
Lepo se provedi.Mhm.. Svaki mi spešl al ovaj ćemo malko produžimo
AaaaHH kolko volim onu obradu Lacune badri brate dragi![]()
Još deli reakcije, ista je ko lastavica.
Jedan moj drug stvarno nije progovorio dok nije naucio da kaze Popokatepetl. Sa sve akcentom!A trebalo ti je tri godine da progovoriš.

Slučajno, izvini.Nije moguce...Milance ima takav uticaj na nas
Sto se izvinjavas![]()

Vesnica proleća takorećiJoš deli reakcije, ista je ko lastavica.![]()
Juče i danas izgleda kao da je proleće već stiglo.Vesnica proleća takoreći
I ja znam sta je kalinka.Ma pitam zbog kalinkeHvala!

Zato i kažemJuče i danas izgleda kao da je proleće već stiglo.

Ma nee...izvini ti, nisam htela takoSlučajno, izvini.![]()

Ovo me iz nekog razloga podseti kako sam, tamo negde s 11-12, naprasno odlučila da vidim koliko dugo mogu da ne jedem slatkiše. Koji god slatkiš su mi ljudi donosili (rodbina, prijatelji itd) ja trpala u radni stol. Sećam se da sam jednom otvorila ladicu i shvatila da više nšta ne može da stane. Bilo nekih tridesetak čokolada samo, sve one divne (mislim da su Kanditove), ko se seća iz YU, one s celim lešnicima, bademima i suvim grožđem - ni dan danas bolju čokoladu nisam probala. Pojma nemam što mi to palo na pamet da radim, kao nešto osećala sam se fajn, skupljajući te gluposti a ne jedući ih.Jedan moj drug stvarno nije progovorio dok nije naucio da kaze Popokatepetl. Sa sve akcentom!
Ozbiljno. To mu bila trauma iz detinjstva. Progovorio, jadan, pa mu svi Aj kazi Popokatepetl i on zacutao. I posle progovorio na skoro pa 4g i nastavio kao vodenica, i dan-danas samo nesto melje. I uvek je trezan, znaci, melje na prazno.![]()
Dobro, izvini što je tako ispalo.Ma nee...izvini ti, nisam htela tako![]()

јуче је био прељеп топао данJuče i danas izgleda kao da je proleće već stiglo.
прељепе чоколадеKanditove
I ja bih htela takvu kontrolu...i tu ladicuOvo me iz nekog razloga podseti kako sam, tamo negde s 11-12, naprasno odlučila da vidim koliko dugo mogu da ne jedem slatkiše. Koji god slatkiš su mi ljudi donosili (rodbina, prijatelji itd) ja trpala u radni stol. Sećam se da sam jednom otvorila ladicu i shvatila da više nšta ne može da stane. Bilo nekih tridesetak čokolada samo, sve one divne (mislim da su Kanditove), ko se seća iz YU, one s celim lešnicima, bademima i suvim grožđem - ni dan danas bolju čokoladu nisam probala. Pojma nemam što mi to palo na pamet da radim, kao nešto osećala sam se fajn, skupljajući te gluposti a ne jedući ih.
Eh, da sad imam takvu kontrolu s cigarama, naprimer...

Kao pravi oblomov.ja sam prvo reko oću zabole me
Ja sam rano progovorila, i dosta pricala ( za razliku od sada), i secam se da su me uvek gnjavili s nekim takvim recima, brzozborke i slJedan moj drug stvarno nije progovorio dok nije naucio da kaze Popokatepetl. Sa sve akcentom!
Ozbiljno. To mu bila trauma iz detinjstva. Progovorio, jadan, pa mu svi Aj kazi Popokatepetl i on zacutao. I posle progovorio na skoro pa 4g i nastavio kao vodenica, i dan-danas samo nesto melje. I uvek je trezan, znaci, melje na prazno.![]()
Jao, YU! Jao, sve te tadasnje cokolade i zvake! Jao, generacijo moja!Ovo me iz nekog razloga podseti kako sam, tamo negde s 11-12, naprasno odlučila da vidim koliko dugo mogu da ne jedem slatkiše. Koji god slatkiš su mi ljudi donosili (rodbina, prijatelji itd) ja trpala u radni stol. Sećam se da sam jednom otvorila ladicu i shvatila da više nšta ne može da stane. Bilo nekih tridesetak čokolada samo, sve one divne (mislim da su Kanditove), ko se seća iz YU, one s celim lešnicima, bademima i suvim grožđem - ni dan danas bolju čokoladu nisam probala. Pojma nemam što mi to palo na pamet da radim, kao nešto osećala sam se fajn, skupljajući te gluposti a ne jedući ih.
Eh, da sad imam takvu kontrolu s cigarama, naprimer...

Tuti frutiko se seća iz YU, one s celim lešnicima, bademima i suvim grožđem - ni dan danas bolju čokoladu nisam probala.

a Milke i tako to isto ne obožavam baš