Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
angry whip GIF by Skrz.cz
Ne znam da li si videla, pošto sam posle dodao:
https://forum.krstarica.com/threads...e-kod-milance-19.944292/page-65#post-44207058

A trebalo ti je tri godine da progovoriš.
Jedan moj drug stvarno nije progovorio dok nije naucio da kaze Popokatepetl. Sa sve akcentom!
Ozbiljno. To mu bila trauma iz detinjstva. Progovorio, jadan, pa mu svi Aj kazi Popokatepetl i on zacutao. I posle progovorio na skoro pa 4g i nastavio kao vodenica, i dan-danas samo nesto melje. I uvek je trezan, znaci, melje na prazno. :lol:

Jedan moj drug stvarno nije progovorio dok nije naucio da kaze Popokatepetl. Sa sve akcentom!
Ozbiljno. To mu bila trauma iz detinjstva. Progovorio, jadan, pa mu svi Aj kazi Popokatepetl i on zacutao. I posle progovorio na skoro pa 4g i nastavio kao vodenica, i dan-danas samo nesto melje. I uvek je trezan, znaci, melje na prazno. :lol:
Ovo me iz nekog razloga podseti kako sam, tamo negde s 11-12, naprasno odlučila da vidim koliko dugo mogu da ne jedem slatkiše. Koji god slatkiš su mi ljudi donosili (rodbina, prijatelji itd) ja trpala u radni stol. Sećam se da sam jednom otvorila ladicu i shvatila da više nšta ne može da stane. Bilo nekih tridesetak čokolada samo, sve one divne (mislim da su Kanditove), ko se seća iz YU, one s celim lešnicima, bademima i suvim grožđem - ni dan danas bolju čokoladu nisam probala. Pojma nemam što mi to palo na pamet da radim, kao nešto osećala sam se fajn, skupljajući te gluposti a ne jedući ih.
Eh, da sad imam takvu kontrolu s cigarama, naprimer...

Ovo me iz nekog razloga podseti kako sam, tamo negde s 11-12, naprasno odlučila da vidim koliko dugo mogu da ne jedem slatkiše. Koji god slatkiš su mi ljudi donosili (rodbina, prijatelji itd) ja trpala u radni stol. Sećam se da sam jednom otvorila ladicu i shvatila da više nšta ne može da stane. Bilo nekih tridesetak čokolada samo, sve one divne (mislim da su Kanditove), ko se seća iz YU, one s celim lešnicima, bademima i suvim grožđem - ni dan danas bolju čokoladu nisam probala. Pojma nemam što mi to palo na pamet da radim, kao nešto osećala sam se fajn, skupljajući te gluposti a ne jedući ih.
I ja bih htela takvu kontrolu...i tu ladicu :andjeo:

Ja sam rano progovorila, i dosta pricala ( za razliku od sada), i secam se da su me uvek gnjavili s nekim takvim recima, brzozborke i sl

Secam se ove: Na vrh brda vrba mrda

Jao, YU! Jao, sve te tadasnje cokolade i zvake! Jao, generacijo moja! :zaljubljena:

ko se seća iz YU, one s celim lešnicima, bademima i suvim grožđem - ni dan danas bolju čokoladu nisam probala.
Tuti fruti :zaljubljena:
Ovih dana sam se baš setila te čokolade kad sam razmišljala da kupim neku takvu, ali nisam jer sam pretpostavila da nijedna neće biti ni blizu.

Meni sve domaće čokolade imaju šmek šećernih tabli :mmmm:a Milke i tako to isto ne obožavam baš

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back