Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има и та компонента осетљивости...
ја имам цео живот проблема са синусима...
тако да сам осетљив на тешке мирисне ноте...
али ништа ме не разбије као мирис свеже офарбаног дрвета или метала...
У цвећари бих још могао да радим, али у продавници боја и лакове не...

Па добро...важно је какап тив коже неко има...
то је прво...мени је веома битан мирис...не волим ноте типа мошус и слично...
затим, немам ништа против да буде масна крема...али не претерано...
много куцкам, а мало држим мотику и лопату...значи, НЕ треба ми она норвешка...
Има баш нијанси...
dobro je...vidi se da si ozbiljno shvatio topic :D
no jeste..evo ta iz Lidla...mirise lagano, kao povetarac prolecni koji zraci sa sobom upijene cvetove badema pomesano sa cistom kozom sveze uronjenom u kupuku od mleka...:zaljubljena:
a takav je i osecaj...lagan i nezan...upije se u roku od odmah...
prakticano i malo pakovanje...mozes da ga turis i nosis uvek sa sobom :)

ja izuzetno dobro podnosim mirise i raznolikost istih...volim od mirisa benzina i paljevine, preko mirisa pecenih paprika i sandalovine, belog cveca, mosusa do cveta pamuka...sve :D

Ovu kremu za ruke ja koristim. Meni jos uvek najbolja krema za ruke. Brzo se upija, miris diskretan.
Screenshot_20220211_132420.jpg

2013g sam imala uzasan problem sa sinusima. Razbila sam ih kapima od blago ugrejanog domaceg kantarionovog ulja, bukvalno za dva dana, znaci ujutro i uvece po 2 kapi u svaku nozdrvu, glava zabacena sto je moguce vise unazad. Posle toga sam cula da isti efekt ima i med u nozdrvi, uzmes malo sa onim usnim stapicem i polako stavis sto je moguce dublje u nosni kanal.
I jedan i drugi lek boli do ludila, dok se razbijaju sinusi, ali za 2 dana si kao nov.

Jesam li kod Moljca ja to? :think:

Jesam li sama???

Da se sk... Sklonim brze-bolje! :malav:

Aa, tu mi Sju! Daj Sju, neku tvoju stvar! ❤️

Svidja mi se tvoj blog, prica je pitka...jel to knjiga? Pises upravo kako obljavljas, ili zavrsena je?
Ma završena je, samo je copy paste sa svog bloga (mislim, ne ovog ovde na Krsti) ali nešto me mrzi jer nemam nikakav fidbek. Svaki prethodni put ljudi su čitali i komentarisali, valjda im se svidelo, a ovo im valjda ne leži, štaznam. :aha:

Ma, bilo sta, nesto tvoje, pa makar i brus kao umetnost.
:zcepanje:

Ma završena je, samo je copy paste sa svog bloga (mislim, ne ovog ovde na Krsti) ali nešto me mrzi jer nemam nikakav fidbek. Svaki prethodni put ljudi su čitali i komentarisali, valjda im se svidelo, a ovo im valjda ne leži, štaznam. :aha:

:zcepanje:
Meni se mnogo dopada, a sigurna sam i drugima, samo su ljudi nekako prestali da komentarisu, upravo pokusavamo da to malo promenimo.

A bas na Blogu, je i mnogo njih koji same traze da im se ne komentarise, i ako neko ostavi komentar na njihov blog traze od nas da brisemo...ko zna mozda zato su i ljudi prestali da daju komentare

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back