Susan Sto Helit
Poznat
- Poruka
- 8.713
Zašto pobogu?A bas na Blogu, je i mnogo njih koji same traze da im se ne komentarise, i ako neko ostavi komentar na njihov blog traze od nas da brisemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto pobogu?A bas na Blogu, je i mnogo njih koji same traze da im se ne komentarise, i ako neko ostavi komentar na njihov blog traze od nas da brisemo

Pa sto joj ne kazes? Skini se je ovde fraza daj da ti vidimo шишке. Daklem, senfi. A ja Sju nikada videla nisam.Sad bih ti, kao i svima novima u kafani, mada si ti već dolazila, rekao da se skineš, ali moramo da se upristojimo pa ću to preskočiti.![]()
to ko caj brate / sestroЈа тренутно имам ову дав,лепо мирише, пише да је какао бутер и хибискус.
Онако,ништа спец.
Pogledajte prilog 1100760
Imaš moj senfi na... Pa, Senfiju.Pa sto joj ne kazes? Skini se je ovde fraza daj da ti vidimo шишке. Daklem, senfi. A ja Sju nikada videla nisam.
Sju, skini se!

Bolje da ništa ne kažem jer se zapanjila na ono što sam rekao.Pa sto joj ne kazes? Skini se je ovde fraza daj da ti vidimo шишке. Daklem, senfi. A ja Sju nikada videla nisam.
Sju, skini se!
Wtf!Ma završena je, samo je copy paste sa svog bloga (mislim, ne ovog ovde na Krsti) ali nešto me mrzi jer nemam nikakav fidbek. Svaki prethodni put ljudi su čitali i komentarisali, valjda im se svidelo, a ovo im valjda ne leži, štaznam.
![]()

Pa kad nisi lepo zatrazio, uz komentar i objasnjenje.Bolje da ništa ne kažem jer se zapanjila na ono što sam rekao.
Da znas samo sta si sve propustio!Dobar dan svima
Ne znam, ali tako je....kao njihovo mesto, sta znamZašto pobogu?![]()
Mozda i bolje LunjoDa znas samo sta si sve propustio!

Nije mi baš najjasnije.... Ko god piše, a pogotovo javno, svakako želi da ga ljudi čitaju. Mislim, ako ćeš da pišeš za svoju dušu, onda to zadržiš za sebe. Baem ja tako radim, ali dobro, ko sam pa ja. Ne znam, volela bih da mi neko od tih koji ne žele nikakav fidbek kažu zašto ne žele...Ne znam, ali tako je....kao njihovo mesto, sta znam
A dobro, pisci su pomalo ekscentrični![]()
Da li si išao kod komšinice na kafu?Dobar dan svima
Pijem samDa li si išao kod komšinice na kafu?![]()
Naučio si lekciju.Pijem sam
Manje boli glava
Nekad sam moraoNaučio si lekciju.
Od tolikih susreta sa kobrom moralo je jednom da se nauči.Nekad sam morao
)))))))))))))))))))))))Dobar naslovOvih dana samo forum, ali nameravam da čitam ovo:
![]()
Hm...da otvorimo temu i pitamo? Mogu da iskoristim ovaj tvoj citat?Nije mi baš najjasnije.... Ko god piše, a pogotovo javno, svakako želi da ga ljudi čitaju. Mislim, ako ćeš da pišeš za svoju dušu, onda to zadržiš za sebe. Baem ja tako radim, ali dobro, ko sam pa ja. Ne znam, volela bih da mi neko od tih koji ne žele nikakav fidbek kažu zašto ne žele...
Možeš, naravno. Mislim, stvarno me zanima. Nije mi ni na um palo da neko to želi, dok ti ne reče.Dobar naslov
Hm...da otvorimo temu i pitamo? Mogu da iskoristim ovaj tvoj citat?
Е јес вала та сибирска бобица онако здраво горка...kako me nekad sastruže aronija ko da sam zgutao sumpor puj