gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Nije osobito strasan, sve je u atmosferi i pokretima kamere, ali to je nekako i stil tog vremena.Uuu ovo deluje super, a msm da nisam gledala.
Hvala.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije osobito strasan, sve je u atmosferi i pokretima kamere, ali to je nekako i stil tog vremena.Uuu ovo deluje super, a msm da nisam gledala.
Hvala.![]()
Ma nisam ni ovaj, super!Gledaj ovaj ako nisi
Više je triler ali divan
Sjajan
https://m.imdb.com/title/tt0058213/?ref_=ext_shr_lnk

To mi i treba.Nije osobito strasan, sve je u atmosferi i pokretima kamere, ali to je nekako i stil tog vremena.
Ma zezam se parafraziram onog cicu koji ti je rekao nesto slicno za saobracajZnam, ali da li moramo da je rusimo do temelja da bi na rusevinama zapoceli ono sto je nastalo u teorijskoj misli jos krajem 18.veka ili postoji mogucnost da se institucije reformisu na opste dobro? To me muci, kad razmisljam o sukobu radikalnih i liberalnih stavova, ne umem ni sama da kazem cemu bih se prikljucila.

Da, lektori najdosadniji ljudi ikadaMa zezam se parafraziram onog cicu koji ti je rekao nesto slicno za saobracaj![]()
Tirade neće, ali kreativni predlozi koji imaju za cilj oživljavanje foruma hoće promeniti. Pod uslovom da vlasnici žele oživljavanje.To sto pises moze da se primeni na bukvalno svaku temu i svaki podforum.
Vreme prolazi, i sve se menja sem kamenja...a i to samo na prvi pogled.
Ni za cim ne treba zaliti, cak ni za sobom samim...
Jer, svako je kovac svoje srecce...a tirade po forumima kako je ovaj svet nepravedan...
pa, zao mi je ako bushim balonche od sapunice, ali necce promeniti nista.
Знам, посвађао сам се са свим колегиницама из фирме.Da, lektori najdosadniji ljudi ikada![]()
Znam šta je al ne znam čemu služiZamolio bi Aghy da se vrati u prosle zivote i odgonetne ovu zagonetku koja muci Konja..
Dakle ljudi sta je ovo i cemu sluzi? Recite slobodno svoje ideje.
Pogledajte prilog 1100167
![]()
Zove se Rimski dodekaedr.
Pa na sta ti lici..daj neki predlog..Znam šta je al ne znam čemu služi

U Rimsku ves masinuMeni ono liči na one drangulije što se stavljaju u veš mašinu da ti se ne raspadne puš ap brus, samo retro varijanta
Sad čestitke, mislim da sam pobedila![]()

UpravoU Rimsku ves masinu![]()

Igra kockarskaPa na sta ti lici..daj neki predlog..

Pa pitao si me...Kako svi projektujete ahahaha![]()
Da prizovem Larve - duhove mrtvih iz rimske mitologije?Da zupcanik je stvarno neka astronomska sprava.. baterija je stvarno baterija ali ovo.. moze da bude svasta. Nikad necemo saznati istinu.
To behu hindu entiteti?Pozovi grive