Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da je Plet banovana , ne znam situaciju sa konkursima, odavno nisam u toku ,ali po ovome sto je ovde pisala /ban mi nije jasan.Ocigledno se pojedincima nisu svidjali njeni postovi ili je jednostavno bila, kako kazu/trn u oku nekome..Ali ima istine u njenim postovima..Oni koji su se prepoznali , vide tu istinu ,nije pisala nebuloze.
U svakom slucaju , slazem se sa Lori...Svako ide tamo gde mu odgovara i prija.Postoji toliko mesta na forumu .
Gde ti se ne svidja,jednostavno ne svracas.Tako je najbolje.
Pa da. To je otprilike sustina. Caska teme postoje i neke od njih se menjaju i kome god se to ne dopada, ne treba da se zadrzava tu. Ispravljati krive drine nikad nije zahvalan posao, znam to iz prve ruke. Doduse, ja sam i protiv banovina kad se ukazuje na neke nedostatke, pogotovo ako se ti nedostaci mogu dokazati, jer onda ban dokazuje da je osoba u pravu. Sto se tice konkursa, to je debilno uopste potencirati, tu uvek moze da bude pozivanja prijatelja da glasaju za tvoju pesmu/pricu i ako to uradis, ako kazes koja je tvoja pesma/prica, to ide na tvoju savest. Niko ne moze to da promeni.

Nešto razmišljam, o ovome. Već nekoliko dana. Ne samo na nivou medija, već uopšte.

45ee3a431f510bcd47161a6e6e235db9.jpg

Meni ovo deluje kao matematicki instrument...
e sad, za sta je...ko zna...
imali su Grci pre Rimljana veoma razvijenu nauku...
mozda se u njihovim nekim zapisima pojavljuje nesto slicno...
bili su bolji or Rimljana u svemu osim u dve stvari...
organizovanju vojske i gradnji puteva.

Inace koga zanima grcka mitologija kad sam ih vec spomenuo...
Ima delo Price iz klasicne starine...
pisao je Gustav Svab koliko me secanje sluzi...

Ja sam za to da se nedostaci prijavljuju na mestu za nedostatke. Nek se otvori poseban forum za prituzbe na rad moderatora a ne da se bombarduje tema. Mozda ljudi na temi ne zele da pricaju o tome na temi vec na mestu predvidjenom za zalbe.
Ti kao moderator vrlo dobro znas sta se desava sa tim prituzbama.
I koliko se na njih obraca paznja.
No , dovoljno o tome.Nema tu potrebe vise nista pisati .
Prijatan ostatak dana...

Nešto razmišljam, o ovome. Već nekoliko dana. Ne samo na nivou medija, već uopšte.

Pogledajte prilog 1100178
Pa pravda je, npr. jedna apstraktna ideja. U praksi, pravda je ono sto uspe da se dokaze. A dokazi cesto mogu da budu proizvod manipulacije, pa onda moras da dokazujes i manipulativnost suprotne strane. Na kraju se svede na to koliko uspesno mozes da predstavis sta je istina, zbog cega su nam se, jos od Rimljana, advokati natovarili na grbacu 😂

A ako pravdu dokazujes preko javnog mnjenja, to je tek problem, jer onda moras da cekas da dodje pravi trenutak. Da budes strpljiv, da pazljivo "gradis svoj slucaj" i da, nazalost, nekada pravo vreme ne dodje.
Zato, kad razmisljam o svim ovim grassroot pokretima, gradjanskom aktivizmu i sl. ne mogu a da ne kukam nad raspadom institucija, jer samo su institucije dovoljna zastita gradjaninu.

A ako pravdu dokazujes preko javnog mnjenja, to je tek problem, jer onda moras da cekas da dodje pravi trenutak. Da budes strpljiv, da pazljivo "gradis svoj slucaj" i da, nazalost, nekada pravo vreme ne dodje.
Zato, kad razmisljam o svim ovim grassroot pokretima, gradjanskom aktivizmu i sl. ne mogu a da ne kukam nad raspadom institucija, jer samo su institucije dovoljna zastita gradjaninu.
Koleginice.. kuca se GRADI :)

Koleginice.. kuca se GRADI :)
Znam, ali da li moramo da je rusimo do temelja da bi na rusevinama zapoceli ono sto je nastalo u teorijskoj misli jos krajem 18.veka ili postoji mogucnost da se institucije reformisu na opste dobro? To me muci, kad razmisljam o sukobu radikalnih i liberalnih stavova, ne umem ni sama da kazem cemu bih se prikljucila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back