Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja imam samo ovo...posluzice svrsi...da prolaze me srsi...

1644438439130.png

Nikada nisam shvatila zasto ljudima smeta ova kafana a citaju je...Ovo je kafana a ne tema o knjizevnosti kojih ima i na kojima takodje te iste osobe ne pisu...
Nikoga ne osudjujem ali mi deluje da je stvar iskljucivo ega...

Ako neko hoce svoju kafanu, kulturnu finu, sa svojim pravilima...otvorite je...

Ja pisem ako mi se pise, ne pisem ako mi se ne pise...citam ako mi se cita...ne citam ako mi se ne cita...ali ne govorim drugima sta da rade...
Ostavite ovu kafanu na miru...otvorite novu...ne zalazite ako vam se ne svidja, nadjite svoj kutak, svoje mesto pod suncem

:heart::heart::heart::heart:
i, kad već teraju mak na konac, trebalo bi da saznaju šta znači reč vulgarnost, kao i da obrate pažnju na svoj pravopis, koji vrvi od grešaka, a koje nisu tipfeler, nego očigledno neznanje

Ја имам и труборг ал то не могу да вам дам,ћеркин је.
Injaoooo...
jedno pospano vece sa mrakom tamnijim od sipinog mastila...
mnogo Tuborga...i ples na jednoj terasi kraj mora...
miris njene kose, koji nisam zaboravio ni posle 30 godina...
zato ni danas ne pijem Tuborg...rastuzi me...
ali ima dovoljno Ginisa i ceskih pilseva...

i, kad već teraju mak na konac, trebalo bi da saznaju šta znači reč vulgarnost, kao i da obrate pažnju na svoj pravopis, koji vrvi od grešaka, a koje nisu tipfeler, nego očigledno neznanje
Priznajem, najgori sam sto se tice gresaka. Ali ovde sam jer vas najduze poznajem (mislim 5 kafana sam sa vama) i prija mi zezanje. Znam da mi i nije mesto na knjizevnosti jer su mi druge sfere interesovanja ali ovde mi je opusteno.
Ali slobodno me ispravite ako negde zabagujem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back