- Poruka
- 94.457
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i, kad već teraju mak na konac, trebalo bi da saznaju šta znači reč vulgarnost, kao i da obrate pažnju na svoj pravopis, koji vrvi od grešaka, a koje nisu tipfeler, nego očigledno neznanjeNikada nisam shvatila zasto ljudima smeta ova kafana a citaju je...Ovo je kafana a ne tema o knjizevnosti kojih ima i na kojima takodje te iste osobe ne pisu...
Nikoga ne osudjujem ali mi deluje da je stvar iskljucivo ega...
Ako neko hoce svoju kafanu, kulturnu finu, sa svojim pravilima...otvorite je...
Ja pisem ako mi se pise, ne pisem ako mi se ne pise...citam ako mi se cita...ne citam ako mi se ne cita...ali ne govorim drugima sta da rade...
Ostavite ovu kafanu na miru...otvorite novu...ne zalazite ako vam se ne svidja, nadjite svoj kutak, svoje mesto pod suncem
![]()
Na profilu ti još stojiOhoho novine kod mene
A niko me nije ni obavestio.. razalovan sam.
Еее натали натали...
Injaoooo...Ја имам и труборг ал то не могу да вам дам,ћеркин је.
Ma izgleda da stvarno postajem ko Moca.. mrzi me. A sad vise nisam ni gladan.Jel imaš brašno? Imam neki recept što se odmah peče. Ako hoćeš, poslaću ti recept.
dzeg ce da se obraduje, bas te obozavala (dok si bila pod starim nickom)Наравно
Bilo je neko kratko vreme.. ne znam sta se desilo. Mozda neki bag. A mozda mi i sudbina daje znakoveNa profilu ti još stoji
Pogledajte prilog 1099892
Ček da proverim da nisu i mene smenili.Bilo je neko kratko vreme.. ne znam sta se desilo. Mozda neki bag. A mozda mi i sudbina daje znakove![]()

Auuuu vratilo se!Bilo je neko kratko vreme.. ne znam sta se desilo. Mozda neki bag. A mozda mi i sudbina daje znakove![]()
dobar tip, hvalaAko praviš svoj, moraš da oljuštiš posle kuvanja svaku leblebiju ponaosob
Malo je drkanje, al sam gledala majstora Turčina kako tako radi i savetuje

ovo sam pevala na letosnjim advokatskim protestima hahahaПада влада ....![]()
ne razumem? koji su to protesti?Mi smo plakali na protestima![]()
Арио,Арио...даље ће @Konj_na_belom_princu да наставиovo sam pevala na letosnjim advokatskim protestima hahaha
Priznajem, najgori sam sto se tice gresaka. Ali ovde sam jer vas najduze poznajem (mislim 5 kafana sam sa vama) i prija mi zezanje. Znam da mi i nije mesto na knjizevnosti jer su mi druge sfere interesovanja ali ovde mi je opusteno.i, kad već teraju mak na konac, trebalo bi da saznaju šta znači reč vulgarnost, kao i da obrate pažnju na svoj pravopis, koji vrvi od grešaka, a koje nisu tipfeler, nego očigledno neznanje
vec sam ga jednom prijavila administraciji, bolje da ne pokusava kad su mu vec vratili mandat hahahaha
Sad si opet budžaMa izgleda da stvarno postajem ko Moca.. mrzi me. A sad vise nisam ni gladan.
ТопличкиKoji kraj?
Okolina Prokuplja?Топлички