Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
napamet znam samo da treba veceras da potopim 300 g svezih leblebija, i moraju da stoje u vodi najmanje 12 sati, pa da ih kuvam sutra oko 45 min.
toliko znam napamet, ali podelicu sutra sta sam napravila. i kako.
Znam otprilike ali sam se nadala čarobnoj recepturi po kojoj ne moraš da potapaš pa čekaš pa kuvaš pa tako redom no ćorak :lol:

Odnosno postoji, odeš pa kupiš gotove leblebije u konzervi ili tegli.

Бануј ме да пробамо. Иначе, узела сам админа као таоца, пошаљи преговарача. ?

Бануј ме да пробамо. Иначе, узела сам админа као таоца, пошаљи преговарача. ?
Oh ne
Koga držiš
Ivana ili Taba?
:(

Znam otprilike ali sam se nadala čarobnoj recepturi po kojoj ne moraš da potapaš pa čekaš pa kuvaš pa tako redom no ćorak :lol:

Odnosno postoji, odeš pa kupiš gotove u konzervi ili tegli.
prave dobar humus u onom humus baru u beogradskoj, ne verujem ni da je mnogo skup, mozda 300din za 100g.
E sad, ja kupila teglu tahinija zbog nekog namaza, i sad moram nekako da je iskoristim pa sam resila da pravim humus lol

Добра идеја, за сад само једног, јбт каква омашка.. 🙁
Amater si
Javi se kad ih obojicu vežeš
Premažeš senfom
I držiš kečap iznad taba (tab je alergičan na polimark kečap)
I onda kažeš
"Šta je Milance? 3,14čko moderatorska! Postavi me na književnost ili ode tab! Ahahahah"

prave dobar humus u onom humus baru u beogradskoj, ne verujem ni da je mnogo skup, mozda 300din za 100g.
E sad, ja kupila teglu tahinija zbog nekog namaza, i sad moram nekako da je iskoristim pa sam resila da pravim humus lol
Pa šta fali, ja baš volim humus. Mada može tahini i sam da se koristi kao namaz.

Pisala je Agata da uzima negde gotov humus ali nemam pojma gde. Ja kupim u prodavnici :lol: može da prođe ali nije to to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back