Плет
Zainteresovan član
- Poruka
- 418
Как бре, мајкуму? Па јел се ви то играте модерације, шта?Ja bih te banovo da mogu
Ali nemam tu vlast![]()
Дали ти лажни пиштољ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Как бре, мајкуму? Па јел се ви то играте модерације, шта?Ja bih te banovo da mogu
Ali nemam tu vlast![]()
Казни ме,казниNe znam gde su komande
Uhhh
:/
A volim da banujem

Ниси гледала филм? Немогуће!nemoj da mesas sad te angloamericke pravne instrumente u nase kontinentalno pravo.
dakle, mozes da budes ili sudija ili jedan od dvojice porotnika, to ti je to.
u praksi, sudija kupi porotnicima cokoladu da se zanimaju dok on sudi (dobro, preterujem, ali svakako se nista ne pitaju).
Pronašao sam praviКак бре, мајкуму? Па јел се ви то играте модерације, шта?
Дали ти лажни пиштољ?![]()

Тзв. "Рацомлат".Ja opet zaređala sa smejuljcima kao lastavica.
Speaking of which, mogao bi da svrne da začini malo ovu monotoniju na temi.
Kako nemaš, pa to imaju svi moderatori. Dobija se uz fotelju![]()
Tebe ću drugačije da ka....Казни ме,казни
Ако очи лажу...![]()

Бануј ме да пробамо. Иначе, узела сам админа као таоца, пошаљи преговарача. ?Ne znam gde su komande
Uhhh
:/
A volim da banujem
Znam otprilike ali sam se nadala čarobnoj recepturi po kojoj ne moraš da potapaš pa čekaš pa kuvaš pa tako redom no ćoraknapamet znam samo da treba veceras da potopim 300 g svezih leblebija, i moraju da stoje u vodi najmanje 12 sati, pa da ih kuvam sutra oko 45 min.
toliko znam napamet, ali podelicu sutra sta sam napravila. i kako.

Naravno da sam gledala, ali film je film (a odlican je da), a stvarnost birokratskog ustrojstva Srbije (zbog cijeg vredjanja dobijes onaj simpaticni fleg) je nesto drugo.Ниси гледала филм? Немогуће!
Oh neБануј ме да пробамо. Иначе, узела сам админа као таоца, пошаљи преговарача. ?
Бануј ме да пробамо. Иначе, узела сам админа као таоца, пошаљи преговарача. ?

Ау бре, ја схватила потпуно неправнички тај филм. Искључиво психолошки.Naravno da sam gledala, ali film je film (a odlican je da), a stvarnost birokratskog ustrojstva Srbije (zbog cijeg vredjanja dobijes onaj simpaticni fleg) je nesto drugo.
Јел имаш и адвокатаБануј ме да пробамо. Иначе, узела сам админа као таоца, пошаљи преговарача. ?
Бануј ме да пробамо. Иначе, узела сам админа као таоца, пошаљи преговарача. ?

Добра идеја, за сад само једног, јбт каква омашка..Oh ne
Koga držiš
Ivana ili Taba?
![]()
prave dobar humus u onom humus baru u beogradskoj, ne verujem ni da je mnogo skup, mozda 300din za 100g.Znam otprilike ali sam se nadala čarobnoj recepturi po kojoj ne moraš da potapaš pa čekaš pa kuvaš pa tako redom no ćorak
Odnosno postoji, odeš pa kupiš gotove u konzervi ili tegli.
Jel imaš brašno? Imam neki recept što se odmah peče. Ako hoćeš, poslaću ti recept.Ne mogu da verujem sta mi se desili ali..
neam leba u kuci neam leba.
za srce si me ujela sad!!1Ау бре, ја схватила потпуно неправнички тај филм. Искључиво психолошки.
Amater siДобра идеја, за сад само једног, јбт каква омашка..![]()
Pa šta fali, ja baš volim humus. Mada može tahini i sam da se koristi kao namaz.prave dobar humus u onom humus baru u beogradskoj, ne verujem ni da je mnogo skup, mozda 300din za 100g.
E sad, ja kupila teglu tahinija zbog nekog namaza, i sad moram nekako da je iskoristim pa sam resila da pravim humus lol
može da prođe ali nije to to.Не, али имам залихе пива.Јел имаш и адвоката![]()
Ja nekad pečem odmah ove po klasičnom receptu kad me mrzi da čekamJel imaš brašno? Imam neki recept što se odmah peče. Ako hoćeš, poslaću ti recept.
Ispadne kako kad, mislim ok je samo varira konzistencija.