- Poruka
- 83.277
Ako dodjes u Srbiju ikad javi se da te vodim u Lidl.Nema Lild kod nas
Jesam li vec rekla?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako dodjes u Srbiju ikad javi se da te vodim u Lidl.Nema Lild kod nas
Jesam li vec rekla?![]()

Pa sam ti sliko kad sam pio.. izlapela pemzionerkoИмају сад оно duff пиво.
Јери пробао неко?
Искуства?
Утисци?
Vucic ti uplatio 20000 Sve se moze dokazati ako se hoce. Dakle, sto se mene tice, dokazi i time cemo prestati sa insinuacijama, manipulacijama i slicnim stvarima. Da, rizikujes ban, ali nije kao da ne mozes da napravis drugi nalog.Нисам мислила на тебе. Уопште никог не цимам. То је чиста истина, бар за три форумашице знам поуздано, али и сама знаш колико је тешко тако нешто доказати и пријавити, посебно када је у питању неко ко оставља утисак фине особе.
И какво јеPa sam ti sliko kad sam pio.. izlapela pemzionerkoVucic ti uplatio 20000
![]()

ide uz guljenje krompira.. i krmenadluИ какво је![]()
Kažu da se još traži centimetar ?

Ал сто кинте је.ide uz guljenje krompira.. i krmenadlu![]()
S tim da se to dokazuje administraciji a ne redom svima po forumu, jer to onda ima neko drugo značenje.Sve se moze dokazati ako se hoce. Dakle, sto se mene tice, dokazi i time cemo prestati sa insinuacijama, manipulacijama i slicnim stvarima. Da, rizikujes ban, ali nije kao da ne mozes da napravis drugi nalog.
Ja castim.
Ал сто кинте је.
Скупо ми јбг.
Pa da, onda je i osveta, ali ako Badri zaista prosledjuje privatne stvari i podatke drugim ljudima, onda to svi trebaju da znaju.S tim da se to dokazuje administraciji a ne redom svima po forumu, jer to onda ima neko drugo značenje.
Nije Badry ne salje nikom nista osim to jednom kad mi je poslao tvoju sliku.. al to se ne vazi jer sam bio dosadan ko Konj.Pa da, onda je i osveta, ali ako Badri zaista prosledjuje privatne stvari i podatke drugim ljudima, onda to svi trebaju da znaju.
Sto lazes kad sam ti sama poslala sliku?![]()
Nije Badry ne salje nikom nista osim to jednom kad mi je poslao tvoju sliku.. al to se ne vazi jer sam bio dosadan ko Konj.
Pa jesi al ja sam njemu poslao da on meni posalje tako da ne budes ti kriva posle, razumes?Sto lazes kad sam ti sama poslala sliku?

Па он би ме већ радо пријавио да лажем. Али зна да је истина. Неће бити бана. Не брини.Sve se moze dokazati ako se hoce. Dakle, sto se mene tice, dokazi i time cemo prestati sa insinuacijama, manipulacijama i slicnim stvarima. Da, rizikujes ban, ali nije kao da ne mozes da napravis drugi nalog.
Pa eto, onda smo sve resili.Па он би ме већ радо пријавио да лажем. Али зна да је истина. Неће бити бана. Не брини.
Pobegle zbog mene ne samo sa Književnosti nego i sa foruma? Pa jbt ovo je urnebesno.@Baudrillard поменуше како си дивно, добро створење.
Шта мислиш, ако решим, колико ћу наћи форумашица којима си се под истом маском добрице увукао у пп, а онда користећи модераторске привилегије прогањао од теме до теме, упадао сваки пут кад су на пп?
Колико је њих побегло са књижевности а колико са форума?
Пар њих те некако откачило (ја знам за три, нећу наравно да их именујем саме ће да се јаве ако буду хтеле), а онда си сплеткарио против њих, трачевима, подмештањима им се светио.
Шта мислиш, колико ћу да их пронађем, а знаш да умем и могу?
Upozoravam te poslednji putПа он би ме већ радо пријавио да лажем. Али зна да је истина. Неће бити бана. Не брини.
Meni ni on ni niko drugi ništa nije prosleđivao o drugima. Mislim, ako ćemo već javno na forumu da pretresamo šta ko radi van javnog dela istog, onda da svako kaže po koju, a ne samo da se uvek čuje jedan isti glas. Ako je ovo uopšte pravo mesto i pravi način da se ovakve stvari rešavaju, a verujem da smo skoro svi saglasni da nije.Pa da, onda je i osveta, ali ako Badri zaista prosledjuje privatne stvari i podatke drugim ljudima, onda to svi trebaju da znaju.
O tebi sam sve prosledio svima, o slikama da i ne govorim.Pa da, onda je i osveta, ali ako Badri zaista prosledjuje privatne stvari i podatke drugim ljudima, onda to svi trebaju da znaju.
Лепо што си ту. Мрзи ме уназад да те цитирам.S tim da se to dokazuje administraciji a ne redom svima po forumu, jer to onda ima neko drugo značenje.
Meni jesu delove privatne komunikacije sa njim, tako daMeni ni on ni niko drugi ništa nije prosleđivao o drugima. Mislim, ako ćemo već javno na forumu da pretresamo šta ko radi van javnog dela istog, onda da svako kaže po koju, a ne samo da se uvek čuje jedan isti glas. Ako je ovo uopšte pravo mesto i pravi način da se ovakve stvari rešavaju, a verujem da smo skoro svi saglasni da nije.
Зашто ме не дираш и не прозиваш?Pobegle zbog mene ne samo sa Književnosti nego i sa foruma? Pa jbt ovo je urnebesno.
Znaš kako, mislim da je stvarno dosta bilo ovoga, ne diram te, ne prozivam... Ostavi me na miru.