Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам мислила на тебе. Уопште никог не цимам. То је чиста истина, бар за три форумашице знам поуздано, али и сама знаш колико је тешко тако нешто доказати и пријавити, посебно када је у питању неко ко оставља утисак фине особе.
Sve se moze dokazati ako se hoce. Dakle, sto se mene tice, dokazi i time cemo prestati sa insinuacijama, manipulacijama i slicnim stvarima. Da, rizikujes ban, ali nije kao da ne mozes da napravis drugi nalog.

u ime starih dobrih dana skini se
U ime prekuvanog krompira ja sam ubacila sve sto sam nasla u frizideru...jos paradajz na kraju

IMG_20220209_175644.jpg

Sve se moze dokazati ako se hoce. Dakle, sto se mene tice, dokazi i time cemo prestati sa insinuacijama, manipulacijama i slicnim stvarima. Da, rizikujes ban, ali nije kao da ne mozes da napravis drugi nalog.
Па он би ме већ радо пријавио да лажем. Али зна да је истина. Неће бити бана. Не брини.

@Baudrillard поменуше како си дивно, добро створење.
Шта мислиш, ако решим, колико ћу наћи форумашица којима си се под истом маском добрице увукао у пп, а онда користећи модераторске привилегије прогањао од теме до теме, упадао сваки пут кад су на пп?
Колико је њих побегло са књижевности а колико са форума?
Пар њих те некако откачило (ја знам за три, нећу наравно да их именујем саме ће да се јаве ако буду хтеле), а онда си сплеткарио против њих, трачевима, подмештањима им се светио.

Шта мислиш, колико ћу да их пронађем, а знаш да умем и могу?
Pobegle zbog mene ne samo sa Književnosti nego i sa foruma? Pa jbt ovo je urnebesno.

Znaš kako, mislim da je stvarno dosta bilo ovoga, ne diram te, ne prozivam... Ostavi me na miru.

Pa da, onda je i osveta, ali ako Badri zaista prosledjuje privatne stvari i podatke drugim ljudima, onda to svi trebaju da znaju.
Meni ni on ni niko drugi ništa nije prosleđivao o drugima. Mislim, ako ćemo već javno na forumu da pretresamo šta ko radi van javnog dela istog, onda da svako kaže po koju, a ne samo da se uvek čuje jedan isti glas. Ako je ovo uopšte pravo mesto i pravi način da se ovakve stvari rešavaju, a verujem da smo skoro svi saglasni da nije.

S tim da se to dokazuje administraciji a ne redom svima po forumu, jer to onda ima neko drugo značenje.
Лепо што си ту. Мрзи ме уназад да те цитирам.
Живи свој живот и пусти друге да живе. Слажем се, тако и функционишем.

Али, ја нисам дошла у ничији живот, ја сам дошла на јавни форум, јавну тему на којој свако има право да пише ко ума налог, а свако ко има интернет да чита.

У том смислу, моје право је једнако твом. И ако ти се не допада шта пишем, скролуј и читај шта ти се допада и пиши са ким хоћеш. Дакле,живи свој живот и пусти друге да живе.

Правопис. Нисам ја никоме ништа спочитавала, него јасно и прецизно цитирајући навела шта је ко својом неспособношћу или намерним деловањем упропастио на понављам јавном форуму.

Када већ препознајеш грешке у правопису, граматичке биће да си приметила апсурд српског форума књижевност са модератором који не зна српски?

И то ти не смета.

Meni ni on ni niko drugi ništa nije prosleđivao o drugima. Mislim, ako ćemo već javno na forumu da pretresamo šta ko radi van javnog dela istog, onda da svako kaže po koju, a ne samo da se uvek čuje jedan isti glas. Ako je ovo uopšte pravo mesto i pravi način da se ovakve stvari rešavaju, a verujem da smo skoro svi saglasni da nije.
Meni jesu delove privatne komunikacije sa njim, tako da 😂 rekla sam mu to, naravno.
Pa ne, mislila sam da ako Plet ima dokaze, u smisli skrinsotove i slicno, pa neka objavi, dobice ban i to je to. Da, mozda nije pravedno, ali nije ni lepo prosledjivati drugima fotke i sl, to se valjda slazemo.

Pobegle zbog mene ne samo sa Književnosti nego i sa foruma? Pa jbt ovo je urnebesno.

Znaš kako, mislim da je stvarno dosta bilo ovoga, ne diram te, ne prozivam... Ostavi me na miru.
Зашто ме не дираш и не прозиваш?
Зашто не одговараш?
Обоје знамо да није урнебесно. Тужно је.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back