The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.044
i evo sokola, klizecim...
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i evo sokola, klizecim...
![]()
Može li neko da objasni šta je tačno problem? Što se iz zezanja non stop pominje rac i skidanje? To, stvarno?ok. a da li smo 100% sigurni da je poenta ovog meteza na moljcu zaista Rat Protivu Vulgarnosti ili je pozadina nesto drugo? Jer ako ovo nije zalba dva korisnika na sadrzaj neke caske vec nesto drugo, onda je red da se konacno kaze sta je to drugo sto se zeli (moderatorska funcija, pobede na konkursima, itd) pa da vidimo sta moze da se uradi.
popio smuti pa prospi a onda coca colu ko covek posto sam prosuo jelte, smuti.i sta je bilo kad si se probudio?![]()
Kako ce grlo da joj poljubi ziv nisam.i evo sokola, klizecim...
![]()
pa saznacemo uskoro. pretpostavljam da je problem ili privatna svadja sa badrijem, ili nesto oko konkursa (ovo dvoje moze da bude i povezano) ili moderatorska funkcija, sto takodje moze da vodi poreklo od konkursa.Može li neko da objasni šta je tačno problem? Što se iz zezanja non stop pominje rac i skidanje? To, stvarno?
Zato pazi šta radiš i upristoji se već jednom pobogu, obuci se!
E kad odem, od blata ćete da me pravite!I ja joj stalno pricam da se obuce. Upropastila je ovako lepo mesto.
Nemoj, sreće ti!Da malko jubim da pjodje...
![]()
Pogledaj scenu iz Indijane Dzonsa kad Indija cica pita ima li gde ga NE boli...Kako ce grlo da joj poljubi ziv nisam.

Ne idi, možeš i skinuta da budeš ovde!E kad odem, od blata ćete da me pravite!![]()
Ja bolje da ne gledam, jer ako budem, biće batina, sto posto.Pogledaj scenu iz Indijane Dzonsa kad Indija cica pita ima li gde ga NE boli...
samo ce ti se kasti...
![]()
pada mi na pamet samo jedan nacinKako ce grlo da joj poljubi ziv nisam.

Nisam pristojna.Ne idi, možeš i skinuta da budeš ovde!![]()
E kad odem, od blata ćete da me pravite!![]()
A i ti me izneveri!pada mi na pamet samo jedan nacin![]()

Pa ja koliko shvatam skini se ovde je sifra za postavi selfie...Može li neko da objasni šta je tačno problem? Što se iz zezanja non stop pominje rac i skidanje? To, stvarno?
Nismo ni mi.Nisam pristojna.
naughty naughty girlNisam pristojna.
A i ti me izneveri!
Ja jadna, prehlađena, u bolovima, a ti tako! Eh, teško mie sad.![]()
Ma kakve batine,bre...Ja bolje da ne gledam, jer ako budem, biće batina, sto posto.
Prick npr možemo umesto r...Pa ja koliko shvatam skini se ovde je sifra za postavi selfie...
a ono raca je patka kod nas...dakle taj rac mora da je neki patak...
"Skini se" je bukvalno zezanje, verovatno nema nikakvo značenje. I ako je imalo, izlizalo se od silne upotrebePa ja koliko shvatam skini se ovde je sifra za postavi selfie...
a ono raca je patka kod nas...dakle taj rac mora da je neki patak...

Lunja je rekla da su situacije jedno, a ljudi drugo.Ma znam bre, Red.. šalila sam se sa time oko nika..
I ja te cenim puno jer si toliko svoja i jer si toliko ok uvek.. i kad se sa nečim slažeš i kad se sa nečim ne slažeš..
Kako je Lunja to lepo rekla juče: stavovi su jedno.. ljudi su drugo.. Nije nužno da se uvek svi slažemo oko svega.. niti je to upšte moguće.

Nisam mogao da nadjem pesmu Filigranski plocnici ali...Lunja je rekla da su situacije jedno, a ljudi drugo.
Stav nije isto sa situacijom. I stav imaju ljudi. Molim te, ne tumaci me vise. Sve radis pogresno. Hvala.
Ne dirajte mi usi! Kupila sam prelep filigran danas!![]()
jel ti rodjendan?Ne dirajte mi usi! Kupila sam prelep filigran danas!![]()
Usne tople trešnjeNisam mogao da nadjem pesmu Filigranski plocnici ali...