Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je Red.. opravdaj svoj nik.. ;)
Znam da ni ti nisi za ove promene.. ali verujem stvarno da su nužne..
Moj nik nema veze sa redom na koji vas asocira. Zapravo je skraćenica, praktično nadimak od Little Redhead. Što se tiče toga šta znaš, ja svoje mišljenje uvek iznesem, nije nikad tajna, što se tiče toga u šta ti veruješ, ja ne moram da se složim. Realno, malo sam matora da nemam svoj stav.

Ako si tu mislila na mene.. odgovoriću ti..
Postoji nešto što se zove i kolektivna svest i odgovornost.. kada čovek ne razmišlja samo o kreiranju svog personalnog/privatnog okruženja.. nego i o kreiranju sveta u kome će mu rasti pokolenja.. vrednosti koje im taj svet nudi..
I mislim da i ti ovo znaš.. i da nema razloga da tebi dalje o tome govorim.. :D:heart:

Svi mi nešto tvorimo.. i svojim ponašanjem i svojim izborima..

LjiS ide na LjiS.. Književnost na Književnost.. jer sve drugo je laž.. i onda čemu to.. bezveze je.. (kao ono sa pumpom i bezolovnim)

"Kafana" na nekom forumu znači da se u njoj može pričati off topic.. a ne da se govore i kače stvari koje nisu primerene za "stomake" velikog dela populacije.. o deci da ne govorimo.. dugo si forumaš, tako da i to znaš..

A ovo je kafana u kojoj su na stub srama kačeni ljudi koji su kačili knjige, citate i tome slično..
Eno.. idi i sama vidi reakcije kada je Anonimni okačio sliku knjige pre neki dan.. msm, svatvarno bezveze.. - Književna kafana je..
nisam na tebe konkretno...bilo je i ranije ljudi koji su se zalili... :)

a iskreno nisam u poslednje vreme pratila desavanja....slucajno naletim... :)

Moj nik nema veze sa redom na koji vas asocira. Zapravo je skraćenica, praktično nadimak od Little Redhead. Što se tiče toga šta znaš, ja svoje mišljenje uvek iznesem, nije nikad tajna, što se tiče toga u šta ti veruješ, ja ne moram da se složim. Realno, malo sam matora da nemam svoj stav.
Ma znam bre, Red.. šalila sam se sa time oko nika..
I ja te cenim puno jer si toliko svoja i jer si toliko ok uvek.. i kad se sa nečim slažeš i kad se sa nečim ne slažeš..

Kako je Lunja to lepo rekla juče: stavovi su jedno.. ljudi su drugo.. Nije nužno da se uvek svi slažemo oko svega.. niti je to upšte moguće.

direktno si bila banovana zbog kretenskih insinuacija
Ne zalim se na ban, taman posla, jer sveci se ne spominju, ali samo - kakva tema, takvi i odgovori. Samo mi malo bzvz neko forisanje razgovora u rukavicama na caska temi. Verujem da kad bismo iscitali casku na npr religiji, ni tu ne bi bilo mnogo teologije, a tesko da ne bi bilo seksa

Nijedan čovek..... gazda.... eeee
Tako nešto
Сиже песме је...
само желим да сви буду једнаки
према друима се понашам онако како желм да буду према мени
нисам ничији господар, нити роб.
Све у свему, песма је протест против модерног друштва и медијског рата.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back