Gost 436702
sexendragsenrokenrol
- Poruka
- 12.203
Evo slušam.. El to death metal?Da li ti je i ovo ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo slušam.. El to death metal?Da li ti je i ovo ok?
Eto dodje i taj danIpak dođi da proverim.![]()
Jeste, da budem precizan technical death metal.Evo slušam.. El to death metal?
Dođi i tebi da proverim.Eto dodje i taj dan ?
Ma dobro je, nema sta meni da se proveravaDođi i tebi da proverim.![]()
Nemam ti ja apsolutno problem s tim mogu slušam komotno, šta više cenim dobar brutal iako uopšte nisam u toku sa death met i slJeste, da budem precizan technical death metal.
Mogu da slušam skoro sve vrste metala, jedino ne volim naročito power i black.Nemam ti ja apsolutno problem s tim mogu slušam komotno, šta više cenim dobar brutal iako uopšte nisam u toku sa death met i sl
A i izvalio si me do sada da hc volim znači nisam gadljiva ni na ove tvoje naprotiv volim da čujem nešto što nisam znala ranije
Sad sam to hteo da pitam.. sta muci ove jadne ljude..šta se ovaj dere jel lud
Ne teraj me da budem nepristojan!šta se ovaj dere jel lud
U nogama ima 1,6mNagradno pitanje.. Pogodite forumasicu.
![]()
Nijedan čovek..... gazda.... eeeeevo me sa vrucim cajem od mente...da proverim vase znanje engleskog...
prtz prtz tritzaU nogama ima 1,6m
Moze ladno da igra centra u NBA
Zamisljam Badrija, srednji vek a on direktor sektora soba za mucenjeSad sam to hteo da pitam.. sta muci ove jadne ljude..
Stojakovicprtz prtz tritza![]()
Veliki inkvizitor Badrije XIIIZamisljam Badrija, srednji vek a on direktor sektora soba za mucenje
Ne vidimKako vas se svidja sesir?
![]()
Naso bi taj sveti gral za 3 dana. Propevali bi svi kod njega ?Veliki inkvizitor Badrije XIII
Trice i kuuu čineprtz prtz tritza![]()
Ne teraj me da budem nepristojan!
Dobro breJeste bre..![]()

Sad je vreme rucka pa verovatno pune kalorije