...indigo child...
stubborn heart
- Poruka
- 9.757
Зашто ме доводиш у непријатну ситуацију да морам да бирам.mocu ili bocu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто ме доводиш у непријатну ситуацију да морам да бирам.mocu ili bocu?![]()
a narocito sad kad smo kultivisali kafanuЗашто ме доводиш у непријатну ситуацију да морам да бирам.
ja trenutno primam boce
sad cu ti poslati sliku da vidis da ja nisam lazni bolesnik koji jajari bolovanje
#razocaraosiihza one koi me ne vole
moram da kashem da se oporavjam vrlo dobro do umereno odlicno
jer tako smo u mogutjnosti
onda tje ova viest da ih dotuce nacisto#razocaraosiih![]()
koji si ti loodakonda tje ova viest da ih dotuce nacisto
pazsad
zaljubio sam se![]()

znaci matjko koko mise svidjasSto se posvadjaste? Jel zato sto sam se ja kacila?![]()
Fora ili ne, nijedan konkretan odgovor nisam dobila.ja vrlo direktno odgovaram, ne sluzim se tim forama
I ti se meni djas, ajde da se muvamoznaci matjko koko mise svidjas
natji koko mozemo da surimo tia
fakchki da budemo BFFS
e ne bi islo bezezI ti se meni djas, ajde da se muvamo
Ups, ovo nije ljis, ne smemo
i ne moraš..nismo nešto zainteresovanie sada ako dozvoljavaju cenjeni administratori i ako i ukoliko postoji interesovanje od dragih clanova
ja mogu uploadovati i dupedupe gde sam lepo ovekovecio primanje inehsie

a ti bi se i dalje ubedjivala?Fora ili ne, nijedan konkretan odgovor nisam dobila.
Ne bi bilo "ubeđivanja" da si samo kratko i jasno sa da ili ne odgovorio na tri puta postavljeno konkretno pitanje koje se tiče nečega što svi članovi foruma treba da znaju a očigledno nije nigde jasno definisano.a ti bi se i dalje ubedjivala?
![]()
Svako može bez sankcija da prenese sadržaj bilo koje privatne prepiske, a sankcije (brisanje ili kazne) slede samo ako se druga strana žali?
zato sto ti je pitanje zajedljivo.Ne bi bilo "ubeđivanja" da si samo kratko i jasno sa da ili ne odgovorio na tri puta postavljeno konkretno pitanje koje se tiče nečega što svi članovi foruma treba da znaju a očigledno nije nigde jasno definisano.
Оздрави брзо. До сутра код мољцаza one koi me ne vole
moram da kashem da se oporavjam vrlo dobro do umereno odlicno
jer tako smo u mogutjnosti
Sto se posvadjaste? Jel zato sto sam se ja kacila?![]()
Nemoj sad neku operu da okacim, da vas duhovno vozdignem
slobodno volim opere i cesto ih gledam.Nemoj sad neku operu da okacim, da vas duhovno vozdignem
Opalac.slobodno volim opere i cesto ih gledam.
moja licno najdraza je verdijeva moc sudbine