- Poruka
- 114.576
Otvoricemo mi novu kafanu!
Jeste poznata! Ali nisam ja ko neko pa da iznosi iz pp javno!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvoricemo mi novu kafanu!
Jeste poznata! Ali nisam ja ko neko pa da iznosi iz pp javno!![]()
Ruše "Orač" ali niče "Je..."Otvoricemo mi novu kafanu!![]()
Ni jaja nisam video pitomiju temu od ove
Sad ce @snowtrooper da spremi obicnu ljubavnu pesmu sa zvukom mesalice!I to od temelja pravimo
Pogledajte prilog 1099404

meni se skrsio nerv u ledjimaIzmestali mi nerv iz lakta
Otvoricemo mi novu kafanu!![]()
Konacno da i Tab nama napravi uslugu!

Vama pojedinima iz administracije treba jedan dobar reality check. Čitav forum je jedan rijaliti i propagira takve vrednosti, ali ako je zezanje sa racom nešto najnekulturnije ovde, ko smo mi uopšte da se bunimo, mi smo i ovako samo deo statistike i svedeni na klik.to je neko resenje sobzirom koliko se vulgarizacija teme ovde toliko brani.

gledaj i kresimira miskaOdoh da gledam seriju![]()
Brašno od SPelteKonacno da i Tab nama napravi uslugu!
A i SPlet!
Kako možeš da si tako nepristojna i pominješ tu zastrašujuću reč, ja sam zgrožen!Vama pojedinima iz administracije treba jedan dobar reality check. Čitav forum je jedan rijaliti i propagira takve vrednosti, ali ako je zezanje sa racom nešto najnekulturnije ovde, ko smo mi uopšte da se bunimo, mi smo i ovako samo deo statistike i svedeni na klik.
Ne nadovezujem se rasprave radi, više sam u šoku koliko neki od vas nemaju uvid u to kako ovaj forum stvarno izgleda.
Haleluja!treba da gledam boks, da gledam boks
plet ti je rekla da je ona natali u pp-u?Plet je rekla u pp ko je. Ali, ne iznosimo svi javno pp dopusku. Neki i cuvamo as u rukavu.
Ko je Ljilja?jel znate kad je ljilja petrović rekla santani neš
Ko je Ljilja?
Pa ko je Ljilja Petrović?
Јамачно да нисам. Знали сте бау, коњ и ти.plet ti je rekla da je ona natali u pp-u?
Indy ti se popne na jarbol ko dzon piplfoksuskoro ću da gledam boks, da gledam boks
a da mi bol ne pričinišШта да кажем...шта да слажем сад?!