- Poruka
- 132.221
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upoznao je jednu forumasicu i gurao je prste tamo gde ne treba i ujela ga.u grdan i ti se invalidiso
tja tie ?
Ne znam zašto onda aludiraš da se ja služim forama i spuštam ljude tek tako. Nebitno al ajde kad već razvlačimo ovu priču.ne jer nisam skrenuo sa teme..to sam napisao u drugom postu..ako obratis paznju..imas dve replike na isti post..ja se ne bavim spinovanjima.
ja vrlo direktno odgovaram, ne sluzim se tim forama.
izvol'te
https://forum.krstarica.com/threads/moljac-13ti-ili-kafance-kod-milance-19.944292/post-44190752
https://forum.krstarica.com/threads/moljac-13ti-ili-kafance-kod-milance-19.944292/post-44190786
a rezonujem, kad vec nisi znala, red je bio i da ti objasnim.
nemogutjeUpoznao je jednu forumasicu i gurao je prste tamo gde ne treba i ujela ga.
ma skini se go brenije problem
otiso sam
![]()
Postavila je sliku iz detinjstvaOd celog Moljca jedino Elle nisam video, mora da je neka poznata ličnost!![]()
možda je macura : DOd celog Moljca jedino Elle nisam video, mora da je neka poznata ličnost!![]()
Znam Agi i izguracu sve.Benefiti fizikalne se tek kasnije osete, bar je meni tako bilo
Biće to ok, samo treba strpljenja, i budi uporan sa tim vežbama i svim što ti kažu.Znam Agi i izguracu sve.
2 god vucem to jer non stop su klinike u kovid rezimu i kad puste onda priroteti se rade.
Dobro kad sam i sad dosao na red. Rekli su mi da ce trajati dugo oporavak.
Nek mi bude kao pre operacije, sad bi bio zadovoljan
Od celog Moljca jedino Elle nisam video, mora da je neka poznata ličnost!![]()

Izmestali mi nerv iz laktau grdan i ti se invalidiso
tja tie ?
CecaOd celog Moljca jedino Elle nisam video, mora da je neka poznata ličnost!![]()
ma jok.. necu da se petljam tamo gde nisam dobrodosao, ali imamo novu ideju..da moljca lepo prebacimo na ljis i mocicete da terate u rac do mile volje.ma skini se go bre
kažem zbog red
Intergalaktički!El poznata?![]()
Nadam se da nije, božemeprosti!
Moja mačkoradoznalost je na 10000!Intergalaktički!
Malobrojni smo mi odabrani da boravimo u njenom sjaju van foruma!
ako kovid da, upoznaćete se na leto kod meneMoja mačkoradoznalost je na 10000!

E Tabe Tabe, toliko tebi sece... Ta grana na kojoj sedis.ma jok.. necu da se petljam tamo gde nisam dobrodosao, ali imamo novu ideju..da moljca lepo prebacimo na ljis i mocicete da terate u rac do mile volje.
to je neko resenje sobzirom koliko se vulgarizacija teme ovde toliko brani.
Eto razloga da se pozivi do leta ?ako kovid da, upoznaćete se na leto kod mene
Možda bide i unterhaltovanja....![]()

Jeste poznata! Ali nisam ja ko neko pa da iznosi iz pp javno!Nadam se da nije, božemeprosti!