- Poruka
- 50.388
Macane sta se radi u kafani, jel ziv Joim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Macane sta se radi u kafani, jel ziv Joim
dobrosam kako si ti idi znaš već gdeDe si, @pura moca, kako si?![]()
Dobro je, završio sam sa konkursom, objavio rezultate i konačno više nemam ništa sa tim.De si @Baudrillard , kako si? ❤
postovana da li ste vi dobra ''riba''Ja sam još uvek u jednini
Ozbiljno ti pričam,ne moraš mi verovati
Tužno deluje ovo tvoje masovno napadanje,ko besni pas koji nasrće na sve što se miče....
Nije ti dobro, nisi ni približno ona osoba koja mi je bila draga i koju sam poštovala...
Možeš do sutra da pokušavaš da se nadlajavaš sa mnom, nijedan sopstveni problem nećeš rešiti
A introspekcija koju si spomenula je samo projekcija tvoje posvesti i vapaj da nešto preduzmeš jer neće na dobro izaći...
Ne sa mnom, ja sam nebitna i ovo pišem samo zato što si mi bila draga i ostala u lepoj uspomeni
Ja vidim stvari, ne moraš da mi veruješ, ali možeš da pomogmeš sebi dok ne bude prekasno...
Sad moramo u šiframa da pišemo.dobrosam kako si ti idi znaš već gde
Lisica je napustila jazbinuSad moramo u šiframa da pišemo.
Muzikalan lik
Опрости што морам да напишем да немаш појма. Битна си, јер ти си последња која је требала да се уклопи у овакав простаклук.Ja sam još uvek u jednini
Ozbiljno ti pričam,ne moraš mi verovati
Tužno deluje ovo tvoje masovno napadanje,ko besni pas koji nasrće na sve što se miče....
Nije ti dobro, nisi ni približno ona osoba koja mi je bila draga i koju sam poštovala...
Možeš do sutra da pokušavaš da se nadlajavaš sa mnom, nijedan sopstveni problem nećeš rešiti
A introspekcija koju si spomenula je samo projekcija tvoje posvesti i vapaj da nešto preduzmeš jer neće na dobro izaći...
Ne sa mnom, ja sam nebitna i ovo pišem samo zato što si mi bila draga i ostala u lepoj uspomeni
Ja vidim stvari, ne moraš da mi veruješ, ali možeš da pomogmeš sebi dok ne bude prekasno...
kobayaSad moramo u šiframa da pišemo.

Nemoj bre, hoću da budem pristojan, kakav sam bio kad sam došao na forum, al' vi me pokvarili.kobaya![]()
..--.-.---..-.--.---Sad moramo u šiframa da pišemo.
Izvini ne znam koj mi je falus.Nemoj bre, hoću da budem pristojan, kakav sam bio kad sam došao na forum, al' vi me pokvarili.![]()
Ne slažem se..--.-.---..-.--.---
Živi i pusti druge da žive.Опрости што морам да напишем да немаш појма. Битна си, јер ти си последња која је требала да се уклопи у овакав простаклук.
Нисам ја болесна ни негативна, само ви не желите да видите себе како јадно изгледате када спустите све критеријуме и слижете се са свакаквим муљем само да би имали друштво.
Halo? Imao sam propusten poziv.. neko je me zvao sa ovog broja?Živi i pusti druge da žive.
Nije te Elle zvala, evo upravo razgovaram sa njom.Halo? Imao sam propusten poziv.. neko je me zvao sa ovog broja?