Molim za pomoc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
42.274
Nikad nisam verovao u astrologiju, nikad me to nije zanimalo ali u zadnje vreme sam zagolican pa molim da mi neko strucan pomogne jer sam za tu oblast pocetnik, guster, laik......
Rodjen sam 25 decembra [jarac] a koliko sam ovde na netu mogao da vidim u podznaku sam bik [rodjen u 15.00 h], imam 45 god, jos malo 46.
Moja draga s kojom sam u vezi i ljubav nam cveta [za sada] je rodjena 29 oktobra [skorpija] a u podznaku je vaga [07.15 h] i tek napunila 42 god.

Molim da mi neko ko se dobro razume kaze nase astrolosko slaganje za ljubav i buducnost, unapred hvala na trudu

Nikad nisam verovao u astrologiju, nikad me to nije zanimalo ali u zadnje vreme sam zagolican pa molim da mi neko strucan pomogne jer sam za tu oblast pocetnik, guster, laik......
Rodjen sam 25 decembra [jarac] a koliko sam ovde na netu mogao da vidim u podznaku sam bik [rodjen u 15.00 h], imam 45 god, jos malo 46.
Moja draga s kojom sam u vezi i ljubav nam cveta [za sada] je rodjena 29 oktobra [skorpija] a u podznaku je vaga [07.15 h] i tek napunila 42 god.

Molim da mi neko ko se dobro razume kaze nase astrolosko slaganje za ljubav i buducnost, unapred hvala na trudu

Astrologija kaze ako se uskoro ne ozenis i ne napravis decu tesko tebi!

Не знам за астрологију, али код здраворазумских питања она није ни потребна. Ако се слажете, навалите док је још време!

Korisniče ljubav.moja - ovo nije deo pdf-a na kome odgovaramo na takva pitanja.
Predlažem da uradite natalnu kartu na nekom od besplatnih astro sajtova - naprimer www.astro.com ) i okačite podatke na odgovarajuću temu.
Ili ako se ne snalazite dobro, dođite na ovu temu gde se bavimo uporednim horoskopima i ostavite detaljnije podatke za oboje ( datum, vreme i mesto rođenja) pa se nadam da će neko umeti da vam pomogne.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/149609-uporedni-horoskop/page42

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back