Molim vas...

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nexus 6:
imam sta da kazem...imam da kazem koliko je besmislena, i da se smejem onima koji je shvataju ozbiljno...
moje teme, posto se uglavnom odnose na politiku, brzo propadnu...

Видиш ја за разлику од тебе уопше не посећујем оне теме за које сматрам да су бесмилене. Има дана да се не јавим ни на једној од тема. Неке су чиста пљувачина, неке су корисне као информација и ништа више од тога, неке ме једноставно не занимају, а на некима је рецимо Sunchaser, Јабучило, Дух или већ неко други, рекао исто оно што бих и ја рекла...Обично се јављам на провокативне теме у којима се одвија колко-толко пристојна и конструктивна комуникација, што и теби саветујем, иако ме ниси питао за савет. :wink:

И да Нексусе, мораш да поставиш мало маштовитије и провокативније теме, како ти не би брзо пропале...

Strela:
И да Нексусе, мораш да поставиш мало маштовитије и провокативније теме, како ти не би брзо пропале...

e, pa odlicno sto si to primetila...
to je i tragedija ovog foruma, zemlje, ali i danasnjeg drustva uopste...moram da izigravam budalu da bi me neko primetio...da postavljam teme poput ove, gde ce gomila likova da se javi, da se slozi samnom kako "jeste, majku im, evropsku...nama nasli da poturaju homose", i ispadnem super lik...

naravno da je tema o Ustavu, ili drzavnom sistemu (predsednicki ili ne) dosadna, ali je to prava politika...plus, kada se na to doda da je vecina ljudi ovde da bi se svadjala: "aaa, majku vam izdanicku" ili "aaa, vrati se u pecine", i da VEZE nemaju sa politikom, dobije se mocvara...

Nexus 6:
e, pa odlicno sto si to primetila...
to je i tragedija ovog foruma, zemlje, ali i danasnjeg drustva uopste...moram da izigravam budalu da bi me neko primetio...da postavljam teme poput ove, gde ce gomila likova da se javi, da se slozi samnom kako "jeste, majku im, evropsku...nama nasli da poturaju homose", i ispadnem super lik...

naravno da je tema o Ustavu, ili drzavnom sistemu (predsednicki ili ne) dosadna, ali je to prava politika...plus, kada se na to doda da je vecina ljudi ovde da bi se svadjala: "aaa, majku vam izdanicku" ili "aaa, vrati se u pecine", i da VEZE nemaju sa politikom, dobije se mocvara...
Nije mi namera uopšte bila da ispadnem lik,ja sam to u stvarnom životu,mislim da ovde treba polemisati o ovakvim i sličnim stvarima,koje nam nameću umobolni likovi,i nikog ne vređam,samo iznosim,a ti si bez mašte,ne umeš da zainteresuješ ljude.Počni neku temu ili idi na astrologiju,Strela je i tamo vrlo aktivna. :wink:

Back