Molim vas Discuss

A ona ce bash u bulju da ti gleda. :lol: I chisto da znash, nece to da bude kao u pornicima, seks od dva sata sa trista razlichitih poza; u stvari je verovatnije da ce sve da bude vrlo nespretno, sa ugashenim svetlima i pod pokrivachem, jer se ona stidi da je vidish takvu. Josh ako je njoj prvi put - kuku lele. Nego, ako pitash za dupe, pretpostavljam da si okolomudni region vec obrijao, ne? :>
 
Imam 17 godina i uskoro bih trebao da spavam sa devojkom. Ali imam dlake na guzi pa ne znam sta bi trebao da radim u vezi s tim previse me je sramota da pitam drugove pa rekoh da pitam vas ?

Ajde, decko, ne cimaj se toliko oko toga. Mislim, jel imas bas mnogo? :)
Mozda njoj to i nece puno da smeta, a ako je i njoj prvi put, svetla nece biti, tako da ne brini mnogo oko toga. ;)
 
Ahahahahahahaha xP

Da sam ja riba, meni bi verovatno smetalo :S

Salu na stranu, nisam ni znao da postoji depilacija analnog otvora! Jel moze posle te depilacije da se normalno sere? Ako ne moze, onda nemoj. Ako moze, onda.......nemoj. Zasto? Zato sto ljudi vec vekovima imaju dlakave guzice, i to im ne smeta da vrse seksualne odnose, zasto bi ti bio izuzetak?

Ajde sad ozbiljno... hm, da razmislim... uzmi malo to skrati makazicama, bice valjda ok...samo pazi da se ne povredis xP
 
Ako je i njoj prvi put, neka vam je bog u pomoci xD SAmo nzm kolko bog pomaze kada je sex u pitanju xD Mozda vam pomogne, pa vam se omakne, msm tebi se omakne... navalis ko nezdrav pa pocepas kesu i prospes seme :lol:
Jel ta devojka ili neki transvestit pa brines o bulji ?
Ako treba neki tutorial ono ja da ti je ubodem, a ti da gledas i ucis, ucinio bi to za forumskog prijatelja :lol: ako mi se devojka svidja i ako nije transvestit :lol: Sliku devojke postavi na imageshack.com i posaljji mi link na PM :hahaha: pa cu da ti ja javim da li hocu ili ne ? :lol:
P.S
Ako ja necu ti nemoj da se s*****s, mozda oce neko od forumasa :lol:
 
sve mi je jasno ali zato nas je priroda stvorila sa dlakavim dupetom i mudima nigde mi logike nema. A to ako skratis makazama ili obijes,dok ti ne porastu dlake nazad imas da dranjas dupe barem mesec dana i neces moci da hodas od svraba i zarenja malih dlacica. Ja se sa tim ne bih igrao.
 

Back
Top