Limunovo_Drvo Veoma poznat Poruka 13.737 26.07.2009. u 09:48 - Molicu savet :) #51 Luna72: Protivnik ljubavi iz prijateljstva-da ali sex iz prijateljstva sto da ne?Cista privlacnost bez dubljih emocija,a sutra su opet drugari Kliknite za proširenje... nesha72: ....budimo prijatelji ..... Kliknite za proširenje... Moji ljudi
Luna72: Protivnik ljubavi iz prijateljstva-da ali sex iz prijateljstva sto da ne?Cista privlacnost bez dubljih emocija,a sutra su opet drugari Kliknite za proširenje... nesha72: ....budimo prijatelji ..... Kliknite za proširenje... Moji ljudi
Mrs_Sick Veoma poznat Poruka 12.691 26.07.2009. u 10:12 - Molicu savet :) #52 Ma je*eš ga, nek' zna i to je to. Tako se i meni posrećilo.
T TeenGirl :) Početnik Poruka 17 26.07.2009. u 10:36 - Molicu savet :) #53 Hvala vam svima ) ali trenutno mislim da cu probati sa ovim...da nadjem nekog drugog jer mi to sada i najvise da kazem odgovara...hehehehhe.... )
Hvala vam svima ) ali trenutno mislim da cu probati sa ovim...da nadjem nekog drugog jer mi to sada i najvise da kazem odgovara...hehehehhe.... )