Dabapas
Aktivan član
- Poruka
- 1.472
!? ja ne moram da imam sex da bih uzivala,ima toliko kombinacija koje mogu da napale...
pa dobro ja ovako laicki pitam , nemoj da se ljutis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!? ja ne moram da imam sex da bih uzivala,ima toliko kombinacija koje mogu da napale...

cekaj cekaj polako stani , a pored vijagre sta ste vi jos spremni da uradite i date vas doprinos u sexu i poboljsanju sexualnih aktivnosti na primer kod ljudi?
mislim jako sam sad zaintrigiran ovim saznanjem da ste vi izmislili vijagru nije to mala stvar uopste
znaci imate li nekih saznanja sta se sad radi na tom sexualnom polju u molekularnoj biologiji , nesto tipa popijemo nesto i nemoramo ni da se sexujemo al uzivamo i tako te stvari

zalosno znam al ajde sadnazalost,ali tako je ovde,cene se samo guzate grand pevacice,s polipima velicine oraha na glasnim zicama,i tolikim mozgom,***...

mislim moj vrhunac u molekularnoj biologiji je koriscenje viagrezalosno znam al ajde sad
mislim moj vrhunac u molekularnoj biologiji je koriscenje viagrezalosno znam al ajde sad
)))![]()
![]()
skroz si u pravu
ja da bih se skolovala moram da radim jos tri posla..ilustorvanje, testovi engleskog, plus prevodjenje..ludnica
I poneki mali projekat u laboratoriji, npr kako da izvucem energiju i komaraca koje sam prethodno ubila nekim reagensom i da na raju imam dovoljno E da napaja jednu sijalicu![]()
konobarisem i rintam ko konj,ne spavam,pa i kad mogu ( evo,npr.sada,dzaba legnem kad ne mogu zaspati )nije valjda da koristis vijagru...!? ijao...
to uopste ne spada u polje MB)))
nadam se da nisi mlad..

prodavao sam jedno vreme pa sam probao kako "radi"
sta ces i mi vodoinstalateri svoje muke imamo![]()

Pa da vidiš ja sam jako naivna i nesposobna osoba koja je počela da radi posle osnovne škole u trafici ...pa sam eto htela da te priupitam gde ćeš raditi u struci..... ne bilo šta.![]()
prodavao sam jedno vreme pa sam probao kako "radi"
sta ces i mi vodoinstalateri svoje muke imamo![]()

Pa da vidiš ja sam jako naivna i nesposobna osoba koja je počela da radi posle osnovne škole u trafici ...pa sam eto htela da te priupitam gde ćeš raditi u struci..... ne bilo šta.![]()
reko da uplatim sutraPa da vidiš ja sam jako naivna i nesposobna osoba koja je počela da radi posle osnovne škole u trafici ...pa sam eto htela da te priupitam gde ćeš raditi u struci..... ne bilo šta.![]()

Tačno sam znala da ti neki ****** fali čim otvaraš gomilu ovakih tema...kako šatro ‚‚probao sam kako radi‚‚....... nije- nego![]()
nista mi ne fali samo sam radoznao 
Ovde niko nije omalovazavao nekog drugog, govorimo o mogucnostima u nasem polju rada. A koje su tvoje mogucnosti???
I glavno pitanje, zasto si pocela tako rano da radis, i to u trafici? Znatizelja a ne provokacija, naglasavam.Sve pohvale za tebe sto si borac ali nije lijepo da tako omalovazavas druge jer tebe niko nije dirao, zar ne???
hahahah more mars tamo mene si naslanista mi ne fali samo sam radoznao
![]()

moja je najveca zelja da radim u bolnici, i da pomazem parovima koji zele potomstvo. Ima kod nas to odeljenje u decijoj bolnici i jako mi se svidelo,jos kao srednjoskolki,pored toga sto pomazu parovima,rade i sa bolesnom decom,rodjenom s nekim genetskim poremecajem... Ali sto se vise skolujem,shvatam koliko se pronalazim i u drugim domenima,te necu shvatiti katastrofalno,ako ne budem radila ovo prvo.... Nisam mislila nikoga da spustam,samo ne volim,pitanja tog tipa 'bas me zanima,a gde ces to raditi'... Svako ima pravo izbora,i najlepse je raditi i boriti se za ono sto te ispunjava i u cemu ces dati svoj maximum,pozzz,sorry ako je bilo nekikog nesporazuma...![]()

ako treba neki volonter oko te pomoci za potomstvo ne znam sad dal primaju al ako se otvori neki konkurs javi mi da se prijavim , mislim da pripomognem![]()

da,bas ces ti volontirati,a ovamo gutas vijagru :-)![]()

Sve je u redu, tvoj ton se nije ucinio samo meni napadnim..svako ima svoje polje angazovanja, tako cinimo zajednicu i trebalo bi da svi imamo veci prag tolernacije jedni prema drugima..mozda si mislila da je jako tesko naci posao u ovoj struci? i verovatno si bila u pravu ako je tako, ali sa fakultetom, mislim da ipak imam vise mogucnosti..
Pozdrav![]()
hahahah more mars tamo mene si naslanista mi ne fali samo sam radoznao
![]()
...pa nemoj molim te
.i onda je Zvocava veštica...pa nemoj molim te
![]()

Sve je u redu, tvoj ton se nije ucinio samo meni napadnim..svako ima svoje polje angazovanja, tako cinimo zajednicu i trebalo bi da svi imamo veci prag tolernacije jedni prema drugima..mozda si mislila da je jako tesko naci posao u ovoj struci? i verovatno si bila u pravu ako je tako, ali sa fakultetom, mislim da ipak imam vise mogucnosti..
Pozdrav![]()

nemoj to da te zabrinjava , to ce sve molekularni biolozi da srede za koju godinu , izdrzi sestro uz tebe sam !![]()