Молдавија: Референдум о ЕУ ипак неизвестан; РИА: Против гласало 51, 8 одсто

Od Rusije i Srbije ostale države samo beže. To su istorijske činjenice. Ne postoji nikakva logika da bude obrnuto osim ako nije u pitanju nekakav inženjering i manipulacija. Ako na jednoj strani imaš standard, demokratiju i slobode, a na drugoj siromaštvo, autokratiju i represiju, po kojoj logici zdravog razuma bi izabrao to drugo?! 🤔
Koje ispiranje mozga.

Gotovo, Rusi i Bricsovci izgubili.

NOVO 11:00 Prebrojano je više od 99 posto glasova, a razlika u korist promjene ustava sve je veća i sve je izvjesnije da se Moldavija, tijesno, ipak odlučila prikloniti proeuropskom putu.

742.335 glasača zaokružilo je ‘DA‘, a 733.599 ‘NE‘. Razlika je, dakle, 8.736 glasova i teško će doći do preokreta.

Koje ispiranje mozga.

Pa ne znam baš. Ako pogledaš od kojih država su svi pobegli, to su Srbija i Rusija. Ako pogledaš gde sve u Evropi postoje tenzije: to su opet Srbija i Rusija. Samo Srbija i Rusija. Dakle kolektivni zapad koji se sastoji od 30 država, niko međusobno nema nikakav problem a svi imaju sa Srbijom i Rusijom. Aj mi to objasni? Za mene je to fenomen.

Pokrali ste priznaj!

Vi NATOvci samo kradete i varate. Svi se secamo kako ste pokrali referendum u Crnoj Gori i dovodili desetine hiljada siptara koji nikada nisu videli CG da glasaju na istom!

Ali nece vam to proci ne priznajemo vase kradje i lopovluke.
Izvini, šta je s tobom? Šta ja imam da priznam?
Nisam ja organizovao referendum niti tamo brojao gladove. To što se tebi ne sviđaju stvarni rezultati je tvoj problem.

nije navedeno da je samo 40% građana moldavije glasalo na referendumu...stoga bi samo 20% bilo za EU..a da ne govorimo da je aktuelna predsjednica na guzove dobila 42% glasova i to pri punoj medijskoj izolaciji prorusa a i stranka im je zabranjena...bilo kako bilo samo što se ide na drugi krug glasanja za predsjednika je ujedno poraz aktuelne probriselske kuh...čke
Tako gledajući možemo reći i da je samo 20% građana protiv EU.

Promena je došla nakon duge noći ''brojanja''
Ovako je Bidon ''pobedio'' Trampa na izborima u USA
Šta ti je zapadna demokratija, može narod da pogreši, ali brojači su tu da isprave

GaZWhT7XQAA9q9y
GaXHlcgXAAAjvLj

Pokrali su sve je jasno!

Djubrad EUnaciaticka!!!!

Pa ne znam baš. Ako pogledaš od kojih država su svi pobegli, to su Srbija i Rusija. Ako pogledaš gde sve u Evropi postoje tenzije: to su opet Srbija i Rusija. Samo Srbija i Rusija. Dakle kolektivni zapad koji se sastoji od 30 država, niko međusobno nema nikakav problem a svi imaju sa Srbijom i Rusijom. Aj mi to objasni? Za mene je to fenomen.
Ево Белорусија је остала паметно уз Русију и сачувала становништво, економију, територију и државу! У Украјини је извршен државни удар, па је руља покушала да окрене Украјину од Русије. Украјинска хунта је одабрала погрешне савезнике (за разлику од мудре Белорусије), па је зато Украјина изгубила становништво, територију, државност, економију. То нам јасно показује да евроатлантизам, као истинска идеологија зла, само будалама није тежак. ;)

Bilo bi neprincipijelno da prime Moldaviju u EU, iz mnogo razloga.
Није битна принципијелност више, већ да се ојачају проевропске снаге, које владајућој мафији русјака не иду у прилог...

Pokrali ste priznaj!

Vi NATOvci samo kradete i varate. Svi se secamo kako ste pokrali referendum u Crnoj Gori i dovodili desetine hiljada siptara koji nikada nisu videli CG da glasaju na istom!

Ali nece vam to proci ne priznajemo vase kradje i lopovluke.
Evo pokrali smo.
Putin dao pare u vjetar

Back