Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.470
U medjuvremenu friške vesti da Srbija postaje Teroristički kamp i magnet za teroriste i to baš iz Moldavije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onda dobro.rezultat je proruska opozicija 49.8% proEU rezim 50.2% i pored svih izbornih kradja, hapsenja lidera opozicije, zabrani vise opozicionih stranaka
Na ivici ste da padnete
A gle, da Ruminje to jako žulja, već bi digli revoluciju.Sve je jasno kad su poništili predsedničke izbore u Rumuniji i zabranili kandidatu ponovnu kandidaturu. Kraj. Tačka. Ende.
Srbija odavno nije ni na istoku ni na zapadu, ni sa nesvrstanima, vec u crnoj rupi.Ode Moldavija na zapad, Srbija osta na istoku.
A gle, da Ruminje to jako žulja, već bi digli revoluciju.
Zato i kažem, ako su izbori u Modaviji pokradeni (a zdrav razum ti govori da nisu, pomeli su ih i osvojili apsolutnu većinu u parlamentu), to je apsolutno ispravno.Nalazim za uveseljavajući momenat kada likovi koji na sva usta hvale rusku i belorusku "demokratiju" kukaju na situacije kada, po njima, EU pokrade neke izbore ili utiče neprincipijalno na njih.
Lepo je naš narod davno rekao,
ko o čemu qrva o poštenju
Zato i kažem, ako su izbori u Modaviji pokradeni (a zdrav razum ti govori da nisu, pomeli su ih i osvojili apsolutnu većinu u parlamentu), to je apsolutno ispravno.
Ne možeš se nasilniku suprotaviti finom riječi.
Niti s lopovom možeš pričati o poštenju.
FSB placenici diktatorsko-teroristicke organizacije koji ruse ustavni poredak i prava gradjana, nemaju pravo da se kandiduju na izborima.Zato i kažem, ako su izbori u Modaviji pokradeni (a zdrav razum ti govori da nisu, pomeli su ih i osvojili apsolutnu većinu u parlamentu), to je apsolutno ispravno.
Ne možeš se nasilniku suprotaviti finom riječi.
Niti s lopovom možeš pričati o poštenju.
Proruska opozicija ima 30% (Patriotski blok i Naša Partija) , proevropske stranke oko 70% jer osim PAS proevropske su i Alternativa i i Demokratija kod kuće koja je i u stvari rumunska nacionalistička i zalaže se za pripajanje Rumuniji.rezultat je proruska opozicija 49.8% proEU rezim 50.2% i pored svih izbornih kradja, hapsenja lidera opozicije, zabrani vise opozicionih stranaka
Na ivici ste da padnete
Uvek mi je bilo cudno zasto se te dve drzave nakon raspada SSSR nisu ujedinile kada u obema zivi isti narod i nema nekih posebnih spoljnopolitickih prepreka za tako nesto.Demokratija kod kuće koja je i u stvari rumunska nacionalistička i zalaže se za pripajanje Rumuniji.
Pa nije baš, moldavska nacionalna svest postoji. Nešto kao Srbija i CG a ove ruse i ukrajince iz pridnjestrovlja gledaš kao albanski ili bošnjački faktor ovde, čisto da iskomplikuju dodatno.Uvek mi je bilo cudno zasto se te dve drzave nakon raspada SSSR nisu ujedinile kada u obema zivi isti narod i nema nekih posebnih spoljnopolitickih prepreka za tako nesto.
Znam, ali to je ipak prostor koji je ondasnjoj Rumuniji SSSR bukvalno ultimativno (pre)oteo 1940. godine. Istorijski i medjunacionalni odnosi Srba i Crnogoraca mislim da su daleko kompleksnije i slozenije pitanje.Pa nije baš, moldavska nacionalna svest postoji. Nešto kao Srbija i CG a ove ruse i ukrajince iz pridnjestrovlja gledaš kao albanski ili bošnjački faktor ovde, čisto da iskomplikuju dodatno.
Kulturološki i po osnovu mentaliteta su i manje kompatibilni nego mi i CG, mi smo ipak bili u istoj državi skoro 90 godina.
To da, ali ni u Moldaviji nema većine za to.Znam, ali to je ipak prostor koji je ondasnjoj Rumuniji SSSR bukvalno ultimativno (pre)oteo 1940. godine. Istorijski i medjunacionalni odnosi Srba i Crnogoraca mislim da su daleko kompleksnije i slozenije pitanje.
Moguce je da sve i kada bi hteli da se ujedine, da EU to ne bi dozvolila, jer bi time morala da u svoje okrilje primi poveliki komad teritorije i stanovnistva koji je problematican sa puno aspekata.
Pridnjestrovlje kao kamen na vratu Moldavije.Uvek mi je bilo cudno zasto se te dve drzave nakon raspada SSSR nisu ujedinile kada u obema zivi isti narod i nema nekih posebnih spoljnopolitickih prepreka za tako nesto.
Isprani mozgovi sovjetizmom, narocito oni 35+.To da, ali ni u Moldaviji nema većine za to.
Nalazim za uveseljavajući momenat kada likovi koji na sva usta hvale rusku i belorusku "demokratiju" kukaju na situacije kada, po njima, EU pokrade neke izbore ili utiče neprincipijalno na njih.
Ко хвали на сва уста руску и белоруску демократију? Ја видим искључиво лудило по разним темама тзв. Европејаца како треба гинути да се уђе у ЕУ. Не видиш да се ти Европејци са ове теме увесељавају чињеницама како су покрадени избори дивна ствар јер су то наши ЕУ лопови организовали.
Да те подсјетим ко је послао честитку Томиславу Николићу неколико сати прије краја избора у Србији када је СНС дошао на власт. ЕУ наравно! Откуд толика љубав можеш да видиш 13 година касније.
Хоће ли опет да пошаљу неколико сати раније прије затварања биралишта честитку ако буду неки нови одлучујући избори?
Одлично речено, само на кога ли се мисли?![]()
Proruska opozicija ima 30% (Patriotski blok i Naša Partija) , proevropske stranke oko 70% jer osim PAS proevropske su i Alternativa i i Demokratija kod kuće koja je i u stvari rumunska nacionalistička i zalaže se za pripajanje Rumuniji.
Potop Rusa moj @Тихи , kakva ivica. Dvotrećinska evropska većina. Zato i nema nikakvog afterpartija...ende.![]()
O čemu pričaš čoveče, u Moldaviji nije bilo krađe na izborima, pro-ruska lista je izgubila za duplo.
Sinoć su najavili proteste danas ih nigde nema, neće da se brukaju kada su potučeni do nogu.
To se lokalna ekipica ovde loži da čim je pro-ruska lista izgubila mora da su ih pokrali, zato ih i treba podsetiti na to kako se izbori sprovode recimo u Belorusiji,