- Poruka
- 17.961
Ko umije, njemu dvije. :wink:pa u vezi tajne veze, naravno
kako moze u maloj sredini ista ostati tajno???
respect
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko umije, njemu dvije. :wink:pa u vezi tajne veze, naravno
kako moze u maloj sredini ista ostati tajno???
respect
Ko umije, njemu dvije. :wink:
nego, moje drage devojke mi ne pogledashe shta planete kazu za ljubav i posao u nekom narednom periodu?
Ahaa,... hvala, poslužiće.Znam bar gomilicu primera, da covek ne poveruje... Zlatno pravilo (rekli mi) : samo idi po sred grada i niko te ne vidi, cim se sakrivas-eto stete...

Strpljenja, Helena, strpljenja ... Ne vidiš da si nam glavna preokupacija ovih dana ? :wink:
Gledala sam ja nešto ali nisam komentarisala, nisam detaljno analizirala.
U solarnom horoskopu ove godine ti je naglašeno polje partnerstva, pa reci jesi u vezi, u braku, bila u braku ... Šta ?
Auuu. mi se zapricale......
nishta to... tek u onome shto predstoji moze se videti uticaj planeta... dakle, ne izvlachi se...8-)
tu sam, tu sam opet...![]()
E, od 4 do 12, i minut pre pobegnes a ne ostavis cipelisku da te pronadjemo....
Moram da nadjem tvoju karticu gde mi je i da vidim sta to sad treba. Ja sam ti bila nesto videla za nekog coveka koga ces da primis u svoj zagrljaj ali se ne secam kada..moram da nadjem sliku...
aj pogledaj, jesam li ga vec pustila iz zagrljaja il tek treba da ga smotam...![]()
aj pogledaj, jesam li ga vec pustila iz zagrljaja il tek treba da ga smotam...![]()
Mislim da svesno neces imati drugi brak kao brak vec daces posle svoje 36-40-te da pustis nekog coveka u svoj zivot, onako vanbracno i rasterecujuce. Nije iz tvog rodnog mesta, ima zemlju-vazduh i vodu u horoskopu i – ili je stariji a izgleda jako mladoliko, da ne verujes ili je mladji a izgledataman starije koliko treba...
jesu li u pitanju dva razlichita lika ili je u ovom tvom postu ovo za vodu greshka?
Da ali mi je gasio komp na dugme, pa me vukao za nogavicu, pa je seo i poceo da knjazi, pa mi pobegao u sobu i uskako u krevet i skako iz njega nazad i morala sam da sprecim pokusaje padobranstva i da strazarim pola sata dok nije zakunjao. Sad ce da odmori oci nekih 20-tak minuta i do ujutro ce biti zurka, kao nocas sto je bila do jutros do 5 h. Strasno...
hahaha... koliko ima meseci/godina?