MOLBA

Strpljenja, Helena, strpljenja ... Ne vidiš da si nam glavna preokupacija ovih dana ? :wink:

Gledala sam ja nešto ali nisam komentarisala, nisam detaljno analizirala.
U solarnom horoskopu ove godine ti je naglašeno polje partnerstva, pa reci jesi u vezi, u braku, bila u braku ... Šta ?

Strpljenja, Helena, strpljenja ... Ne vidiš da si nam glavna preokupacija ovih dana ? :wink:

Gledala sam ja nešto ali nisam komentarisala, nisam detaljno analizirala.
U solarnom horoskopu ove godine ti je naglašeno polje partnerstva, pa reci jesi u vezi, u braku, bila u braku ... Šta ?

jok... ove godine bila samo u nekoj "nazovi vezi", a i to bilo poodavno...:D

E, od 4 do 12, i minut pre pobegnes a ne ostavis cipelisku da te pronadjemo....
Moram da nadjem tvoju karticu gde mi je i da vidim sta to sad treba. Ja sam ti bila nesto videla za nekog coveka koga ces da primis u svoj zagrljaj ali se ne secam kada..moram da nadjem sliku...

aj pogledaj, jesam li ga vec pustila iz zagrljaja il tek treba da ga smotam...;)

aj pogledaj, jesam li ga vec pustila iz zagrljaja il tek treba da ga smotam...;)

Taj tvoj koji treba da dodje je u 40-toj godini skroz tu (od rodjendana 39-te do rodjendana 40-te), zemlja-vazduh-vatra tip u horoskopu ( to preovladjuje), najvise 4-9 godina razlike medju vama ali moze i da bude u obrnutom smeru, sad ne znam tacno. To je covek znacajan i bitan, sve ostalo do njega je "bude i prodje". Sada je Saturn iz Device kvadrat sa Blizancima i tvojim planetama tamo, sta je proslo, proslo je, svidjalo se tebi to ili ne i zaista ne bi vredelo da se bilo sta vraca. Bolje ce ti biti kad Saturn dodje na nat. Plutona, tamo negde kraj 2008-pocetak 2009, ne mogu sad da gledam tacno kad je, ne zameri mi, ali tad kad bude konjukcija i moguce je da ga tada sretnes preko prijatelja, druzenja, izlazaka, u nekoj intimnijoj grupi ljudi ili grupi istih opredeljenja, interesovanja. Nece odmah biti veza medju vama, mozes i da ga odbacujes jer je u to vreme ili u fazirazvoda ili zauzet na neki nacin, pa ces da ga distanciras ali ce da ti se svidi. Kada bude isti Saturn bio na Uranu natalnom, sloboda je tu i veza je u elementu samo sto ste definitivno, ono za sve prijatelje, za okolinu i sami medjusobno resili da budete zajedno do daljnjeg kao par tek u 39-40-toj tvojoj godini.
Toliko od mene, vise ne mogu da vidim ovako gledano..

Mislim da svesno neces imati drugi brak kao brak vec daces posle svoje 36-40-te da pustis nekog coveka u svoj zivot, onako vanbracno i rasterecujuce. Nije iz tvog rodnog mesta, ima zemlju-vazduh i vodu u horoskopu i – ili je stariji a izgleda jako mladoliko, da ne verujes ili je mladji a izgledataman starije koliko treba...
jesu li u pitanju dva razlichita lika ili je u ovom tvom postu ovo za vodu greshka?

i shta znachi to zemlja-vazduh-vatra... da je to kombinacija elemenata u znaku i podznaku, odnosno, da to recimo ne moze biti neko ko ima isti znak i podznak?

Mislim da svesno neces imati drugi brak kao brak vec daces posle svoje 36-40-te da pustis nekog coveka u svoj zivot, onako vanbracno i rasterecujuce. Nije iz tvog rodnog mesta, ima zemlju-vazduh i vodu u horoskopu i – ili je stariji a izgleda jako mladoliko, da ne verujes ili je mladji a izgledataman starije koliko treba...
jesu li u pitanju dva razlichita lika ili je u ovom tvom postu ovo za vodu greshka?

Sori, voda je greska, nisu dva razlicita to je taj,samo sam ti sad dodala jos neki detalj

Zemlja-vazduh-vatra je opis onoga sto preovladjuje u horoskopu te osobe, ne mogu ti reci da je Jarac ili Bik ali znak-podznak-tip ili mesec moraju da se uklope u to sto navedem kao opis. Nisam mogla nikada da preciziram jer se sa godinama pokazalo da to sto ti je Jarac u 7 polju kod tebe i Saturn u Blizancima nije uopste pokazatelj da moras da se udas za Jarca ili Blizanca, moze da bude ili zemlja ili vazduh ali i u znaku ili podznaku prvenstveno. Nadam se da me shvatas. Oprosti na cekanju, Viktor je morao na kazneno spavanje

Da ali mi je gasio komp na dugme, pa me vukao za nogavicu, pa je seo i poceo da knjazi, pa mi pobegao u sobu i uskako u krevet i skako iz njega nazad i morala sam da sprecim pokusaje padobranstva i da strazarim pola sata dok nije zakunjao. Sad ce da odmori oci nekih 20-tak minuta i do ujutro ce biti zurka, kao nocas sto je bila do jutros do 5 h. Strasno...

Da ali mi je gasio komp na dugme, pa me vukao za nogavicu, pa je seo i poceo da knjazi, pa mi pobegao u sobu i uskako u krevet i skako iz njega nazad i morala sam da sprecim pokusaje padobranstva i da strazarim pola sata dok nije zakunjao. Sad ce da odmori oci nekih 20-tak minuta i do ujutro ce biti zurka, kao nocas sto je bila do jutros do 5 h. Strasno...

hahaha... koliko ima meseci/godina?

Back