MOLBA

--------------------------------------------------------------------------------

Hajde da kažem reč-dve o o ovoj karti, za početak ...

@elle... samo da te podsetim...;)

e sad bih josh zamolila poznavaoce astrologije da napishu shta predlazu od literature pochetnicima na ovom polju... ozbiljno vas pitam, poshto mislim da cu imati vremena da se posvetim upoznavanju astrologije a zelju svakako imam, volela bih da ne lutam mnogo...

e sad bih josh zamolila poznavaoce astrologije da napishu shta predlazu od literature pochetnicima na ovom polju... ozbiljno vas pitam, poshto mislim da cu imati vremena da se posvetim upoznavanju astrologije a zelju svakako imam, volela bih da ne lutam mnogo...

S obzirom na tvoju natalnu kartu, imas izdanje od 4 knjige Marc i Mekvers koje ce da ti pomognu postupno da udjes i razradis sve sto si cula ovde na forumu. Elokventne su dosta urednice i leci ce ti taj nacin. Nabavi ako mozes Suncani znaci Linde Gudman jer je jako direktna, duhovita knjiga, sa dosta dobrim povezivanjem. Nije ti neophodan Dupor jer je dosta ostar, moze da prepadne pocetnike i pisana je davno, mislim da su uslovi u to doba ostavili utisak na njega, od njega je ucila Milja Vujanovic. Ja sam citala i Maju Loncarevic, pitanje je da li moze da se to nadje. Kad malo udjes u sve to, valjala bi ti knjiga o Saturnu Nov pogled na staroga Djavola, ako mi je vrate reci cu ti i ime autora. U svakom slucaju, najbolje je sa Marc i Mekvers za tebe, rekla bih. ;-):roll:

nadam se da znash da o astrologiji inache nemam pojma, ali, bash nimalo... znam samo da postoji znak i podznak...

To tebi nikad nije bila prepreka, mislim ne-znati o necemu nesto jer kad hoces i kad se resis tako detaljno i dosta brzo napredujes. A pri tom imas intuiciju koja ti je data na dar, za unapred, samo je nisi pre usmerila, odnosno nasla polje u kome ces da vidis to sto znas... Sigurno ce ti odgovarati i stil i nacin i objasnjenja i postupci, odatle se pocinje, mislim da su bile jedna Blizanac i jedna Vodolija, jednu sam sigurno pogodila, za drugu ne znam tacno, a nisu mi vratili knjige da bih ti tacno rekla. U svakom slucaju, brze ces u sve da udjes nego sto mislis...

Back