Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nisam bas, srocilo se samo, nacin na koji je unela tugu i strah u pitanje hoce li joj neko reci sto je njen horoskop tako los... Jos kad sam videla da je vratila temu i da je u temi strucnjak pozeleo da bude u pravu, da je ubedi da ona ne zna sta misli i oseca i gde zivi i sta radi.... Ha! Cak je i bebe zaspao da me pusti da joj odgovorim.... Trebalo je tako..
Slazes li se ti u necemu samnom?

hocesh da kazesh da sam morala da otputujem preko iako nisam imala neki razlog?
Ne vredi ... Ja sam se samo salila.
To je ona profilacija koja se plasi stvari koje ne poznaje, o kojima ne zna nista. To su oni koji se od neznanja brane neprihvatanjem i negiranjem.
" Sve ono o cemu ne znam nista , i ne postoji "
![]()
da budem iskrena u pitanju nije bilo ni tuge ni straha jer kako osecati neshto od toga u vezi stvari u koje ne verujesh... a kako verovati ako ti njih 5 kaze da jesi neshto shto nisi, tvrdeci da tako stoji u natalnoj... ne znam zashto sam opet pochela da se vrtim po astrologiji ali zbog svih onih zasebnih tema o mesecu, fortuni i sl. setila sam se opet svoje natalne i tako doshla na ideju da otvorim temu... postavljanjem karte na njoj mi je i lakshe da uchestvujem na temama tipa ovih vec navedenih i ne moram svako malo nekog da smaram da pogleda u mojoj natalnoj to i to a natalne nigde...![]()

nisi imala mozda sebi bitan i odlucujuc razlog kao vecina,zato si krenula kao sto kazes samo na 3 mes pa ostade...
ma jedini razlog je bio zujanje... htela da vidim kako je u de, pa ako mi se ne svidi negde drugo dalje a u sluchaju da je ok par meseci samo...
Pa jes`...stvarno je cudno da njih 5 tvrde jedno ( mislim sto bas svi tvrde isto ? ) a nista nije tako....
Nego dosta o tome....da ja jos nesto ne bih rekla....
Dobro kaze Elle...nisam merodavna ...zip the lip !![]()

da budem iskrena u pitanju nije bilo ni tuge ni straha jer kako osecati neshto od toga u vezi stvari u koje ne verujesh... a kako verovati ako ti njih 5 kaze da jesi neshto shto nisi, tvrdeci da tako stoji u natalnoj... ne znam zashto sam opet pochela da se vrtim po astrologiji ali zbog svih onih zasebnih tema o mesecu, fortuni i sl. setila sam se opet svoje natalne i tako doshla na ideju da otvorim temu... postavljanjem karte na njoj mi je i lakshe da uchestvujem na temama tipa ovih vec navedenih i ne moram svako malo nekog da smaram da pogleda u mojoj natalnoj to i to a natalne nigde...![]()
To je Uran u 4 koji te odvodi, onako iznenada mozda, daje rizik sa kvadratima odnosno kod tebe izazov, pa Neptun koji je sanjar lutalica, otisao tek tako da vidi sta tamo ima, bez posebnog cilja ili presije, pa sve ispade kao Uran i Neptun, neplanirano ostade...
hahaha... ok necu... nego, ipak bi trebalo sve ovo s rezervom primiti, jer, i njih dve videshe neke zdravstvene tegobe, budem li im verovala bash ce me i stici...![]()
Mislis nojevi, turi glavu u pesak i misli da ga niko ne vidi...
Samo da vidis kako izgleda izjava Saturna u devici koji kvadratira
kazi mi vip... da li se u mojoj natalnoj vidi gde cu ziveti, odnosno ima li neshto shto ukazuje na to da cu opet otici negde van svoje zemlje da zivim?
Ne, ne, bilomi slatko, taman napisah Saturn kad vidim kako izjavu sroci u njegovom stiluhaha... shalim se bre... nisi valjda pomislila da vas dve neshto prozivam?
Ma znam ja kako to "izgleda"...znam i kako izgledaju sve one njene opozicije ... imam ovde jednog takvog ..:shock:Samo da vidis kako izgleda izjava Saturna u devici koji kvadratira

Ma bre...noju da je prosto !
Ali sto ne podnosim ljude koji ulaze u polemiku a o tome nista ne znaju....dakle ako me ista nervira to je to...Znaci u zivotu knjigu u ruke nije uzeo...ne zanima ga bre ta tematika...ali daje sebi za pravo da raspravlja o istoj.
Znaci ovo se ne odnosi samo na astrologiju...Kosa mi se na glavi dize od takvih likova.
Ma znam ja kako to "izgleda"...znam i kako izgledaju sve one njene opozicije ... imam ovde jednog takvog ..:shock:![]()

Ma znam ja kako to "izgleda"...znam i kako izgledaju sve one njene opozicije ... imam ovde jednog takvog ..:shock:![]()
BeseVagaVaga, sto nije posteno, nije...Nepravdu ne prastas
Pa ne da nije posteno...nego da i malo drze do sebe, ljudi se tako ne bi ponasali.
I ne radi se tu o nepravdi, nego o gluposti.:|
Ne dam. Ish !!![]()
hahahha... shteta, eto, moglo se i ono za "tajnu vezu" obistiniti...![]()